A nyugati országok gyarmatukká tették Ukrajnát, az ukrán népet pedig ágyútölteléknek használják Oroszország ellen – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Sanghaji Együttműködési Szervezet és a Független Államok Közössége (FÁK) tagállamai védelmi miniszteri találkozójának résztvevőihez intézett videoüzenetében.

Putyin: "A Nyugat ágyútölteléknek, faltörő kosnak használja az ukrán népet Oroszország ellen"
Fotó: MIKHAIL METZEL / SPUTNIK / AFP

A Nyugat évek óta szégyentelenül kiszipolyozza és kihasználja (Ukrajna) erőforrásait, népirtásra és terrorra buzdított a Donyec-medencében, gyakorlatilag gyarmattá változtatta ezt az országot, és most cinikusan ágyútölteléknek, faltörő kosnak használja az ukrán népet Oroszország ellen, továbbra is fegyverrel és lőszerrel látja el Ukrajnát, zsoldosokat küld oda, öngyilkos útra tereli az országot

- mondta az orosz vezető.

Putyin azzal vádolta meg az Egyesült Államokat, hogy a "NATO agresszív bővítésével" szerinte "gyakorlatilag lerombolta a stratégiai stabilitás évtizedek alatt kialakított struktúráját". Azt állította, hogy a Nyugat, az alternatív fejlődési modellek elrettentése céljából törvénytelen szankciókat vezet be, a "színes forradalmak" technológiáit alkalmazza, és katonai konfliktusokat szít.

Az orosz elnök szorgalmazta, hogy a Sanghaji Együttműködési Szervezet és a FÁK tagállamainak védelmi szervei egy, a jelenlegi kihívásoknak megfelelő biztonsági és együttműködési rendszert alakítsanak ki, de nem "valami mitikus íratlan szabályok", hanem kizárólag a nemzetközi jog és egymás érdekeinek tiszteletben tartása alapján. Rámutatott a folyamatos információcsere és a katonai-technikai együttműködés kiépítésének, a közös békefenntartó missziók, valamint a katonai kiképzés terén való együttműködés fontosságára.

Forrás: MTI

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 12:55
Nehogy az itt élő románok,ukránok kikiáltság függetlenségüket és románia meg ukrajna elismerje,
mert akkor nekünk annyi a te érvelésed szerint,még kis-magyarország sem lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 14:15
Valahogy úgy érzem mintha a gazdád helyezné azokra a területekre a magyar adófizetők pénzét.
ómió
@kulabombaafityiszre: Hát, van, aki a saját nemzetét támogatja és vannak a "nemzetmentes" bolsi internácik, akik csak saját magukat!
kulabombaafityiszre
@ómió: tegnap, 09:05
Saját nemzeti tőkés osztályt kell kiépíteni-mondta orbán.
Sikerült is egy pár tucat románt meg ukránt gazdaggá tenni a mi adónkból.
Míg a magyarországon lévő magyaroszágon adózó kkv-k le vannak szarva.
Ti vagytok az igazi hazaárulók,egy szar szemét köpedelem banda a magyar nép ellensége,te is
meg veled együtt a fidesz bagázs,valamint a fideszben űlő és a fideszre szavazó mszmp tagok,akik hirtelen hatalmas keresztények lettek.
ómió
@kulabombaafityiszre: "Egy pár tucat románt meg ukránt"!? Teljes agysorvadást okozott nálad az "eszme"!? Hiszen 90. után több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdont" loptak ("privatizáltak") szét az efftársaid! Pl. Böszme gazdád meg Bige efftársad is akkor tollasodtak meg, amikor ebben az időszakban bolsi milliárdosok "hosszú, tömött sorban" masíroztak elő a "szőnyeg alól"! És te ugatsz hazaárulásról? Miközben mindent szétloptatok?! Még az MNB aranytartalékát is! És eközben még a tetvesbolsi magadéit is a Fideszre hazudnád!? Bolsiék fajkreténje! Nem vagy te túl mohó?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 14:08
Mindenről amit állítasz linket kérnék mert így csak szimpla hazudozás tőled.
ómió
@kulabombaafityiszre: Linket mindenre az kér, akinek üres a feje és fogalma nincs a tegnapról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.