Most már, hogy folyik a háború, és némi esélye még egy atomháborúnak is van, érdemes áttekinteni, hogy a szakértők miként is vélekednek a háború befejezéséről – VÉLEMÉNY. Szögezzük le, hogy az orosz–ukrán háború oka a NATO keleti terjeszkedése, amelyre jó előre számos amerikai szakértő, közöttük például Henry Kissinger is figyelmeztetett. A nagy összeölelkezés után az orosz–nyugati, pontosabban az orosz–háttérhatalmi viszony...

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: C_3PO
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Kiderült, Orbán azért fegyverkezik, mert be akar lépni a háborúba. Ismerve a NER fordított “újbeszél” nyelvet, már a nagy “békepárti” szólamokból is tudhatná mindenki, hogy Orbán be akar lépni a háborúba. Az, hogy kinek az oldalán, és ki ellen, nem kérdés, miután Orbán (még nem fegyverrel, de) már be is lépett a háborúba az ukránok ellen, az oroszok oldalán. Nem engedett át fegyverszállítmányokat az ukránoknak Magyarországon, a szankciók ellen uszít az Európai Unióban és Magyarországon, az oroszok elleni szankciókat okolva a háborúért és a gazdasági válságért, s Orbán egyedül nem küld az EU-ból kiképzőket Ukrajnába."
nepszava.us/kiderult-orban-azert-fegyverkezik-mert-be-akar-lepni-a-haboruba/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.