Számon kérte Romániát is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Nagyon cseles megoldás!Le kell pörgetni a képeket egy pár másodpercig, míg az ember megírhat egy kommentet.A cikkhez csak annyit, tartalmát nem kritizálva, hogy a fideszes külügyes beavatkozik Románia belügyeibe, amit egy másik fideszes , a most megszólaló hivatali főnöke Magyarországra vonatkoztatva erősen kritizált!Nem kettős mérce ez az államok vonatkozásában?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Shikari: Cigany??? O1Gre gondoltal? Akkor igazad van, sok orbancigany van, Romaniaban is...
koszpeko
"annak ellenére hogy a strasbourgi bíróság elítélte ezt a gyakorlatot."
Nálunk megtörténtek azok a törvénymódosítások amiket a strasbourgi bíróság nehezményezett?
teuton
@Shikari: A ciganyozast esetleg a fitymaszbandanal kezdjed, mondjuk orbancodnal vagy a komajanal, Farkas Flori doktorurnal! Hol is van neki az erettsegi bizonyitvanya meg a nyelvvizsgaja? Lovaribol ban?
teuton
@Shikari: Mit kezdesz lokupec? A cipöm sarkaig nem ersz fel intelligenciaban! O1Gvel kezdjed a ciganyozast, ö nem csak cigany, hanem meg nagy kedvelöje telavivi haverjanak is!
teuton
@Shikari: Lokupec, felkaptad megint a vizet, mert meglattad orsosvitya potrohos-putris szomstzedodat Tel Avivban???
teuton
@Shikari: Lokupec, ekkora zavar van az agyadban vagy egyszerüen tükörbe neztel??? Egyebkent meg jo koran keltel, hogy meglegyen a vasarnapi fröcsögesadagod! Miert nem voltal tegnap horogkeresztes zaszloval 4 km-t a csatornaban kuszni a naci patkanyok emlekere? Akkor most fogdaban lennel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.