Videóbejegyzésben dicsekedett el vele a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola LMBTQ- aktivista tanára, hogy egy tizenötéves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot, de szerinte ez teljesen rendben van, ő ettől még nem lesz pedofil, ha pedig valakinek nem tetszik, azt majd jól beperli. Igen, létezik ilyen szintű pofátlanság, és hogy honnan a bátorság? Nos azt a videóban is kifejti az úr, el is dicsekedett vele, hogy őt olyan neves szervezetek védik, mint a TASZ, a Helsinki Bizottság vagy éppen a PDSZ. Ez utóbbi nevében most már megkérdőjeleznénk, hogy mégis mit rövidít a P?- írja a Pestisrácok.hu.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: Azért csak vazelinozd magadat..( pofádat is ) ,,hátha szajjjer megkíván... Nem kell koptatnod magadat Kőbányán,,a homlessek között..
Designer
- Mit kér a MÁV pénztárnál Bite Zsolt?
- Egy diákot Pestig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.