lmondta, hogy az áldozat egy 13 éves kislány, akit az édesanyja a volt párjánál hagyott, évek óta a nevelőapával élt a gyermek. A férfi állítólag mentálisan zavart, komoly pszichés problémái vannak és az is felmerült, hogy ő maga is abuzálhatta a gyermeket, majd nemrég pénzért adta át testi örömök kiélésére a pedofil hajlamú történelemtanárnak. Egy másik helyi forrás, aki mint kiderült személyesen ismeri az ominózus tanárt, további gyomorforgató részleteket árult el. Úgy tudja a nevelőapa identitászavaros, extrém szexuális aberrációi vannak. Korábban egy idős nővel is élt együtt, aztán megismerkedett a volt párjával, aki már magával hozott egy gyermeket a kapcsolatba, majd amikor megromlott a viszonyuk, a nő a kislányt is hátrahagyva lépett le. A férfi évek óta nevelte a gyermeket úgy, hogy az egész falut megbotránkoztató, nyíltan vállalt szexuális devianciáktól szenved. Például gyakori szokása volt, hogy női ruhában járkált a faluban. Azt senki sem tudta megmondani, hogy...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Designer
- Mit kér a MÁV pénztárnál Bite Zsolt?
- Egy diákot Pestig...
Dr. Proktor
@durbincs: Apád ponty volt, anyád busa, ezért lettél ilyen buta?
Designer
- Mit kér a MÁV pénztárnál Bite Zsolt?
- Egy diákot Pestig...
nejlontacskó
@durbincs: nem, én az leszek aki bíróság elé rángat téged kispofám!
nejlontacskó
@jesz: @sgl: @Emmersson71: @teuton: @Néro2: @Dr. Proktor: a bányás oláh farturó négyes ? bár @csipetke: @Sámannus: @Atesz19: @jáger laszló: @balos: @Alfa: @Edebácsi: @Sámannus: @m73: @jáger laszló: @Nessy: @nejlontacskó: @fideszes gyökér: @Borsó: @justhpeter: @dr. prédikátor: @Törölt Nick: @namihami: @Mirabilis: @troppauerhumer: @kula: @Clavigo: @drrotf: @Havanagi: @fideszes gyökér: @Clavigo: @Alfa: @Giovanni Alba:@koszpeko:@Aki Én:@Eladott Ország: Ugyan, jelentsük már fel ezt a rohadékot. Mit képzel magáról ez a senkiházi, hogy pedofília vádjával illet bárkit is???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.