Az USA elnöke nemrégiben Varsóban járt, és hazautazásakor, az elnöki különgép felszállása előtt rémisztett meg mindenkit.

Óriási repülőn szenvedett balesetet Joe Biden

Joe Bident egyre többször érik kisebb balesetek – Fotó: MTI/AP

Felvétel készült az amerikai elnökről, ahogy ismét elesik egy lépcsőn, ezúttal Varsóban történt az eset.

Az Egyesült Államok elnöke nemrég Varsóba látogatott, egy felvétel szerint ismét megbotlott egy lépcsőn, mielőtt felszállt volna az elnöki különgépre. Joe Biden négynapos lengyelországi és ukrajnai látogatásának zárásaként a NATO keleti szárnyának vezetőivel találkozott, hogy biztosítsa őket, az amerikai kormány odafigyel azokra a fenyegető veszélyekre, amelyeket az ukrajnai háború gerjesztett – számol be a Vg.hu.

A 80 éves elnök éppen beszállni készült a repülőgépbe, amikor elesett a lépcsőn, de miután felállt, a beszállás előtt még intett a gép előtt várakozóknak.

A Fehér Ház nem reagált a videóra, de a felvétel két évvel azután készült, hogy az amerikai elnök háromszor megbotlott és elesett egy lépcsőn a marylandi andrewsi bázison.

Biden tavaly nyáron a delaware-i háza közelében is elesett, ahol testőreivel biciklizett. Az elnököt az ügynököknek kellett talpra állítaniuk, majd utána Biden gyorsan megnyugtatta az egybegyűlteket, hogy nem esett baja – írta a Vg.hu.

Forrás: Vg.hu, Youtube

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
és...felpattant, ment tovább...a zsírdisznó erre nem volna képes ,pedig fiatalabb egy húszassal..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
roccobaba
Ideje lenne felügyelet alá vonni, hogy nehogy bajt csináljon. Már akkor kellett volna, amikor kezet fogott a Nagy Senkivel.
roccobaba
Ideje lenne felügyelet alá vonni, hogy nehogy bajt csináljon. Már akkor kellett volna, amikor kezet fogott a Nagy Senkivel.
roccobaba
@csak úgy...: Na és, ha kezet akar fogni a Senkivel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.