A holland közszolgálati rádió Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel készített riportot.

„Putyin jó barátja” kitétel miatt sikoltozik a Lavrov által kitüntetett Szijjártó Péter

A fideszes közösségi oldalán számolt be arról, hogy nem minden mondat került rádióadásba, azok közül, amiket a stúdióban mondott – idézi az új Index.

Az adásba került anyagból az alábbi részeket kivágták, ezek helyére jöttek utólag felmondva azok a mondatok, mint »Magyarország Putyin jó barátja« és minden más, amit már megszokhattunk

– sopánkodott közösségi oldalán Szijjártó Péter, aki ezek szerint még nem hallott arról, hogy a rádióműsorokban – a lényeg megváltoztatása nélkül – bizony szerkeszteni szokás az élőbeszédben elhangzottakat.

Az agresszív stílusa miatt hírhedt fideszes fő-diplomata közösségi oldalán megosztotta az eredeti, vágatlan felvételt.

Arra a felvetésre, hogy a magyarok hogyan éreznék magukat, ha Oroszország megszállná az országot, és nem kapnának támogatást, az orosz Barátságért díjjal kitüntetett és azt Lavrov külügyértől büszkén elfogadó Szijjártó annyit bírt mondani, ez 1956-ban már megtörtént velünk, tehát tudja, milyen érzés.

Forrás: Index
Fotó: Kormány.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Galway
@Shikari: A fene anyád szexuális szokásaiba! Ha lenyelt volna, ma tisztább hely lenne a világ!

Amúgy meg kéne kísérled gondolkodni! Kinek van itt magas orosz kitüntetése? A holland külügyérnek vagy KakaDu Petyának?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Alfa
a kecskebaszó patkányok sírnak...@Shikari: és társaid a kibaszott keresztény-fasiszta náci hűborús bűnös terrorista barát fidesz-ner kitartottak
icegygenabro
@Shikari: takarítod te a kurvaanyádat...
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 15:42 Tájidegen primitív horda.Legaláb tisztában lennél adolgokkal nem pedig éez nélkül írnál minden hülyeséget.akkor olvasd:
"Egy salátatörvénybe rejtve tárná végleg szélesre az ország kapuit a kormány a harmadik országbeli – vietnámi, indonéz, mongol, fülöp-szigeteki - vendégmunkások előtt. A május elején benyújtott, és a héten előrehozott eljárásban tárgyalni tervezett, A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő szabályozási kérdésekről címet viselő javaslatcsomag - sok egyéb mellett – ugyanis egy erre irányuló, a covid alatt bevezetett átmeneti szabályozást is véglegesítene. Ez lehetővé tenné, hogy a harmadik országbeli állampolgárok minősített munkaerő-kölcsönzőkön keresztül könnyített úton érkezhessenek Magyarországra, és akár munkavállalási engedély nélkül is dolgozhassanak. E mentességről a kormány dönthetne rendeleti úton.
nepszava.hu/3157803_munkaero-kolcsonzes-orban-kormany-vendegmunkas-tavol-kelet
kulabombaafityiszre
Ebben is hazudozik kakadu,mint mindenben.A kis putyin csicska.
"Nem egészen világos, mit is akart leleplezni Szijjártó Péter külügyminiszter azzal, hogy a Facebook-oldalán előre közzétette a holland közszolgálati televíziónak adott interjúja hangfelvételét. Mint a posztjában írja „az adásba került anyagból az alábbi részeket kivágták, ezek helyére jöttek utólag felmondva azok a mondatok, mint »Magyarország Putyin jó barátja« és minden más, amit már megszokhattunk.” Ez alapján aztán több magyar portál is arról írt, hogy „manipulálták Szijjártó Péter interjúját”. Ezután maga Szijjártó tette közzé a holland tévé összeállítását magyar feliratokkal, de abból semmi ilyesmi nem derül ki azon kívül, hogy a jelek szerint a magyar külügyminiszter szeretné szerkeszteni a holland köztévé anyagait. "
telex.hu/zacc/2023/03/26/szijjarto-peter-ukrajna-fegyverszallitas-europai-unio-holland-kozszolgalati-televizio-interju
Sámannus
A szart csak kondérból szereti zabálni, azé ilyen választékos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.