A T-14-Armata elképesztő fölénnyel rendelkezik a német Leopard 2-vel szemben.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Csizmás Kond: te elmebeteg, szerinted nem is a ruszkik mentek gyilkolni ukrajnába? apád agyonütne ha tudná mekkora marha a fia!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@durbincs: ...csak mert mindenki az ellenkezőjét állítja...
Pálinkás Pál
ez az az armata, amelyik már a parádén is lefulladt...mellesleg az origó hazudik...
" Az Armaták bevetése Oroszország számára is komoly kockázattal jár: a jármű fejlesztésének 11 éve alatt a rendszeresítés többször el lett halasztva, a megrendelt darabszámot többször lecsökkentették, a gyártás során rengeteg probléma merült fel, maga a harckocsi pedig sosem vett részt éles bevetésen. Moszkva számára továbbá logisztikai problémát jelenthet az, hogy az egyébként kifejezetten kis méretű T-72-es, T-80-as és T-90-es harckocsikhoz képest a T-14 nehéznek számít, így a szállítása is problémás "
ezt valahogy elfelejtetted közölni origo...
Pálinkás Pál
" Oroszországnak valószínűleg csak néhány tucat Armata áll rendelkezésére, a parancsnokok pedig nem bíznak meg a járműben, így a Kreml minden bizonnyal inkább propaganda célokra kívánja alkalmazni a páncélost. "
www.portfolio.hu/global/20230119/hirszerzesi-jelentes-hamarosan-ukrajnaba-kuldhetik-az-oroszok-a-legendas-armata-harckocsit-591420
csak úgy....
@Csizmás Kond: te elmebeteg, szerinted nem is a ruszkik mentek gyilkolni ukrajnába? apád agyonütne ha tudná mekkora marha a fia!
Csizmás Kond
@csak úgy...: ... a ruszkik a tetveket ölik, és vigyázz mert te is sorra kerülsz.
csak úgy....
@Csizmás Kond: ha tetveket ölnének valóban, akkor te már nem volnál, te tetü!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.