Az ENSZ szerint 2030-ra végleg eltűnhet a Földről az AIDS.

Hatalmas bejelentést tett az ENSZ – Ez rengeteg életet megváltoztatMTI/Szigetváry Zsolt

A világszervezet legfrissebb jelentése szerint nyitva az út azelőtt, hogy véget vessünk az AIDS-nek, ha megvan hozzá az elegendő politikai és pénzügyi akarat – számolt be az rtl.hu.

A szervezet szerint azok az országok, ahol megvan az akarat, „fantasztikus” eredményeket érnek el a betegség ellen. Azt írják: számos, különösen veszélyeztetett afrikai ország már elérte az úgynevezett 95-95-95-ös célt, amely azt jelenti, hogy a HIV-fertőzöttek 95 százaléka tisztában van betegségével, az ő 95 százalékuk megkapja az életmentő kezelést, és a kezelést kapók 95 százalékánál már kordában tartják a fertőzést.

Winnie Byanyima, az ENSZ AIDS-szel foglalkozó szervezetének vezetője szerint különlegesen erőteljes lehet a jelenlegi generáció és a mostani vezetők hatása az AIDS elleni küzdelemre, mivel ők lehetnek azok, akik végleg leszámolnak a betegséggel, ezáltal milliók életét megmentve.

Forrás: rtl.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Hát ez 6almás!!!
No ez engem nem zavart eddig sem!!
barátilag
J.L.
Pálinkás Pál
" a HIV-fertőzöttek 95 százaléka tisztában van betegségével, az ő 95 százalékuk megkapja az életmentő kezelést, és a kezelést kapók 95 százalékánál már kordában tartják a fertőzést. "...alleluja...gyógyításról egy szó sem../ vírus ellen NINCS gyógyszer.../ a covidnál /kamu / tudtak szegregálni, most, nem..?...mocskos gittegylet a WHO-val együtt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.