- állítja az ukrán halálosztó. Olekszandr öt harckocsi, öt gyalogsági harcjármű, egy páncélozott személyszállító, egy harci felderítő jármű, két többcélú, könnyű fegyverzetű szállítójármű, egy gyalogsági harci jármű és egy légi jármű megsemmisítéséért felel. Ez 20 halálos és nagy értékű orosz hardver harctérről való kivonását jelenti. Ehhez még hozzájön az a hat harckocsi és tíz páncélozott jármű, amelyeket annyira megrongált, hogy harcképtelenné tette őket.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Őrnagy: Ok, ez lehet oroszország érdeke. Viszont te abból a fenyegetésből indulsz ki, hogy oroszország egyedüli atomhatalom. Egyedüli.

De mivel ez nem így van, atomfegyverrel más országok is rendelkeznek. Csak ők nem fenyegetőznek vele, mert pontosan tudják, az atomfegyverek bevetése öngyilkos eszköz.

Az oroszok hadonásznak az atomfegyverekkel miközben semmi másuk nincs, ami világosan kitűnt az ukrajnai 'invázió' során is.

Ha az amcsik indítanának területszerző háborút az atomfegyvereiket csörtetve (nyilván nem használva), az ugyanúgy meghökkenést váltana ki mint az oroszoké.

Csakhogy az usa háborúi soha sem területszerzők voltak, legalábbis a vh után eddig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.