A kupjanszki hatóságok közölték, két város és 35 falu lakosait menekítik ki a térségből. A hatóságok „biztonságos régiókba” szállítják a lakosokat. „Ne hanyagolják el saját maguk és szeretteik biztonságát!” – kérték a hatóságok. Oroszország állítása szerint területeket szerzett vissza a térségben, míg Ukrajna azt állítja, a támadásokat sikeresen visszaverték. Nem ez az első eset, hogy Kupjanszk lakosainak el kell hagyniuk otthonaikat. Márciusban a gyerekek és a mozgáskorlátozottak kaptak utasítást az evakuációra az egyre erősödő orosz bombázások miatt. Kupjanszk fontos közlekedési és logisztikai csomópont, gyakori célpontja az orosz támadásoknak. Korábban az orosz hadsereg elfoglalta, de az ukrán erők később visszaszerezték a város ellenőrzését.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Meglátta egy ukrán drón, ahogy erkölcsileg moslék idióta orosz katonák agyonlövik 7 menekülő bajtársukat. Már tavaly lehetett hallani arról, hogy "záróegységeket" állít fel az orosz hadvezetés, mert nem akarnak harcolni a katonáik, amin nem csodálkozom. ( video)
twitter.com/i/status/1668669435178102785

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.