Amikor szóba kerül a családalapítás, sokan csak a várandósságra próbálnak összpontosítani, nem is gondolnak arra, hogy mennyi minden múlik azon, hogy a fogamzás előtt a szervezet megfelelően fel legyen készítve erre az áldott állapotra. Pedig, ha erre szánunk egy kis plusz időt, akkor az jelentős pozitív hatásokkal lesz, mint a leendő anyuka, mint a kisbabája egészségére

Forrás: bullholding.hu
Feltöltő: pdjarni
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Ha a szexre és az azzal kapcsolatos dolgokra csak a család adhat az Orbán felfogása szerint felvilágosítást, akkor a család tervezéséről is csak ők adhatnak felvilágosítást, hiszen az a szeretkezéssel kezdődik,és folytatódik az arra való felkészüléssel, annak következményeiről a teherbe eséssel , és azután a többivel.Most meg itt olvasok arról hogy hogyan készülődjenek a leendő szülök a család alapításra.Hát még is lehet a családon kívül is felvilágosítani a fiatal embereket?Vagy ez az idősebbeknek szóló cikk volt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.