Kaja Kallas kiakadt a magyar miniszterelnökre.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pultosjocó
te rohadt kakadu...ti meg orosz gázt vesztek,és nem csak 30 millió $ értékben...no akkor ki támogatja jobban az agresszort,te mocsok...
Peller Anikó
Képmutatás a köbön. Meg annak a köbén amíg kő köbön nem marad. Ezek vagytok ti, fideszszar. De ez csak egy tényközlés, igaz képmutató macskaszar?
Peller Anikó
@Macskaszar: Orbán Vicctor kormányfőnek le kellett volna mondania, amikor kiderült, hogy neki az ukrajnai háború kirobbanása után is nem voltak hanem vannak üzleti kapcsolatai Oroszországban. He? Pakas? Rosznafszoftty? Nem van?

Tényközlés, ja.
kereső
Terelsz pjotr! Nem az a kérdés, hogy ki hogyan "üzletel" az oroszokkal- de, ha már, akkor mesélj nekünk a világbajnok gázárról, meg az olaj importról, de főképpen a paks2projektről- arról van szó, hogy 2022. február 24 után orbán viktor az egyetlen euroatlanti (Eu-s, NATO-s) kormányfő aki önelégült arccal parolázott egy vértől csöpögő kezű nemzetközileg körözött terroristával. Erről van szó pjotr, meg arról, hogy a "gazdasági kapcsolatok" mögé bújva minden idegszálatokkal kiszolgálátok moszkvát, terjesztitek az orosz propagandát- és az áldozatot(Ukrajna) kivánjátok beállitani agresszornak. Ma, már ott tarunk, hogy putyin a jó, a béke embere- és az ukránok azok akik megtámadtak egy szuverén országot, mert a nyugat fegyverzi az ukránokat a béke szerető oroszok ellen. Hiszen te magad is úgy jársz-kelsz Bpest és Moszkva között, ahogy az ember hazajár enni. Szóval pjotr, csak a lényegről- ha már képmutatásról van szó.
Peller Anikó
@Órnagy: "Képmutató országban élünk, ahol a látszat és a valóság köszönő viszonyban sincs egymással."

Így igaz, ezerszeresen igaz.
Peller Anikó
@Órnagy: Akkor most hallhatnánk valamit a képmutató országról is amelyben élünk? Ja nem.

Esetleg a képmutatás a szemen köböm kormányról? Képmutatás a szemen köbön?

Neked mindenhol fáj csak a mienk édes kedves. Ezért a kicsi pénzért ennyi jár, nyilván.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.