A szerző visszautal Orbán Viktor október 23-án tartott beszédére, amelyben azt mondta, Moszkva tragédia volt, míg Brüsszel egy rosszul sikerült kortárs paródia. A különbség a kormányfő szerint az, hogy „míg Moszkva amit fütyült, azt kellett táncolni, addig ha Brüsszel fütyül is, mi úgy táncolunk, ahogy mi akarunk. S ha nem akarunk, akkor nem táncolunk”. Ebből a szempontból a miniszterelnök szerint a Szovjetunió reménytelen volt, míg az Európai Unió még nem az. Igaz, eközben viszont más amerikai vélemény azt állítja, Magyarországot ki kellene rúgni az EU-ból...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Milyen más amerikai vélemény?Gyuri bácsi megmondja a frankót?
Eladott Ország
Nem táncolunk úgy, ahogy Brüsszel fütyül. Hát nem, az hétszentség. Most az egyszer igazat mondott. Magyar ember soha nem adná a hazáját köztörvényes bűnözők, tolvaj gazemberek kezére 4 évre. Magyar ember soha nem lenne oroszbarát. Ahhoz hontalan, értelmileg visszamaradottnak kell lenni, mint te meg a 3 millió nyomorult gazember. Orbán Magyarország sírásója. Orbán te nem magyar vagy, hanem egy nagy szürke ökör, akiket idehajtottak Romániából.
twitter.com/Skorpiooh/status/1716566840283906321/photo/1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.