Az Európai Bizottságnak nagyjából egy hónapja maradt, hogy döntsön a „magyar pénzek” sorsáról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szegfue
@durbincs: Magát kellene már átmüteni mondjuk valami egysejtü élőlénnyé, hogy hüen tükrözze az IQ-ját. Még egyetlen témához sem volt képes egy ép gondolatot irni, csak a másik sértegetése megy... mégis mire jó ez?!:((
csak úgy....
miért nem rúgják ki innen a propellerröl a @durbincs: @Őrnagy: féle közveszélyes elmebetegeket ? ez a kettö már teljesen bekattant...
szegfue
@Őrnagy: tegnap 17:57 Enyhén szólva furcsa a gondolatmeneted... Durbincs állandó névsora a mütétekkel, a bányával, a csillékkel és a töcskölésekkel bármilyen témáról van szó Téged nem zavar... Én viszont "beletapostam a lelkedbe", hogy Durbincs huszonvalahányadik, a nevemmel kezdődő névsorára u.ennyiszer visszairtam neki, hogy nem százas. És Te irod nekem, hogy "hugyagyu gyagyás" vagyok?! Kénytelen vagyok megállapitani, hogy ezek szerint az égvilágon semmit sem fogtál ebből fel, sőt tetszik Neked Durbincs "karakánsága", ahogy személyeskedik, tehát Te egyszinten vagy vele. Innentől átlépek Rajtad is, mint kutyaszart a járdán... Ne fáraszd Magad semmilyen válasszal!
rakitics41
Az alku egy része már megvalósult, mert minden nyilatkozata ellenére is Orbán megszavazta az Ukrajnának nyújtandó segélyt, a másik része az alkunak még várat magára.Kíváncsi vagyok hogy ezek után a pénzünk ügyében milyen határozat születik.Szerintem igaz az a közmondás, hogy nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja!
csak úgy....
Orbán rappel, Kocsis Máté hazudott, újabb nemzeti inzultáció❗ Somogyi András
www.youtube.com/watch?v=FxWEepAc-fM
NKF
Brüsszel egy genyláda! Rengeteg szarházival!
namihami
@Horizont: @szegfue: Ejnye hölgyeim! Még mindig nem tudjátok, hogy van, akit nem érdemesítünk még szóra sem?
""Ne harcolj a disznóval, mert lehúz a saját szintjére és ott ő van otthon!""
Vagy hogy magam idézzem (tudom, nem illik, de): ""Kutyasz@r, amin egyszerűen átlépek, ha látom!""
namihami
Egyébként, ha az Unio mégis megadná a pénzt, akkor nem csupán hülyét csinálna magából (mint eddig is), hanem se..et a szájából is! Vajon, mi lenne még az, amit eltűrne ettől a lókupectől?!?!
szegfue
@namihami: Ha elolvasod az okt. 27. 11:08 hozzászólásomat, láthatod, hogy tanultam Tőled... Bár nekem mindig furcsa, hogy ha "megszólitanak", akkor, mint udvarias ember ne válaszoljak.
namihami
@szegfue: 09.22: Ez igaz---az első három (és főleg elfogadható) esetben! De a tapasztalat meg kell hogy mutassa és ha igazolja is, akkor felejtő!
Ezért nem reagálok pl a ""büdöshalnak"" vagy az újonnan feltűnt ""jutasinak"" a megszólítására se! Képtelenek kulturált megszólalásra vagy válaszra! Okosabb őket el se olvasni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.