Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint, ha Oroszországot hagyják nyerni a háborúban, annak az ára további konfliktus lenne a NATO-országok szárazföldi csapatainak bevonásával.

Zelenszkij másképp szabadságharcos, mint Orbán: „nem vagyunk hajlandók a szabadságunkat adni ennek a kibaszott terrorista Putyinnak”

Zelenszkij nem békül terroristákkal. Forrás: NBC

Az ukrán elnök az NBC-nek nyilatkozva sürgette az amerikai törvényhozókat, hogy növeljék a háború finanszírozását. Azt is mondta, hogy

„nem áll készen” az Oroszországgal való tárgyalásokra, hacsak a megszálló csapatok nem vonulnak vissza. Az USA „tudja, hogy nem vagyok kész tárgyalni a terroristákkal, mert az ő szavuk semmit sem ér. Ki kell vonulniuk a területünkről, csak ezután kapcsolhat a világ a diplomáciára”

– mondta. Az interjú végén Zelenszkij azzal köszönt el, hogy nagyon sok ereje és energiája van még.

Nem vagyunk hajlandók a szabadságunkat adni ennek a kibaszott terrorista Putyinnak

– mondta.

„Ez egy olyan tragédia, amelyet el lehetett volna kerülni” – mondta Zelenszkij a kárpátaljai 128. hegyi rohamdandár katonáit, a déli, zaporizzsjai régióban megtizedelő orosz támadásról. Az elnök vizsgálatot indít az ügyben, mert fontos, hogy kiderüljön az igazság, és az is, hogy ilyen tragédia többet ne fordulhasson elő – írja a Telex.

Forrás: NBC, Telex
Fotó: NBC

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Zelenszkij harcol az ukránok szabadságáért, a Csutkány meg önként felajánlotta a mienket, sőt még fizet is érte igen húzós gázárat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Maccska: Nem a légiriadó a "lényeg", hanem a mondatom második fele. Megint megtalálrad szarva közt a tőgyét.
csak úgy....
@Philip Marlowe: bayer zsolt a cizellált pofájú tv s személyiség mocskos szája nem zavar?
baxxod, te csak egy irányba bírsz nézni mint a fuvarosló?
kereső
"A támadás meghaladta a Hamász képességeit
A Kreml titkos tevékenységei újra felszínre kerültek a Hamász terrorista csoport Izrael elleni meglepetésszerű támadásában, az Al-Aksza hadművelet kódnevű akcióban. Izrael németországi nagykövete, Ron Prosor úgy jellemezte a támadást, mint „a zsidók számára a holokauszt óta a leghalálosabb napot”.

A támadás jóval meghaladta a Hamász képességeit, ami felerősítette a feltételezést, hogy a terrorszervezet közvetlen támogatást kapott Irántól – és valószínűleg Oroszországtól is.

A The Washington Post és a The Wall Street Journal megerősítette a spekulációkat Iránnal kapcsolatban. Mindkét lap arról számolt be, hogy a Hamász „legalább egy évvel ezelőtt kezdte el tervezni a támadást, kulcsfontosságú támogatást kapva iráni szövetségeseitől, akik katonai kiképzést és logisztikai segítséget, valamint több tízmillió dollárt adtak fegyverekre” − és a múlt héten Bejrútban zöld utat adott a műveletnek. Arról is beszámoltak, hogy az iráni Iszlám Forradalmi Gárda tisztjei képezték ki a Hamász tagjait.

Putyin valószínűleg abban is lehetőséget látott, hogy az Egyesült Államok kongresszusa a múlt héten elfogadta azt a 45 napos határozatot, amely nem biztosított további finanszírozást Ukrajna számára.

Most Izrael, Amerika történelmi és stratégiai szövetségese a Közel-Keleten, támadás alatt áll, és saját 9/11-ével néz szembe, miközben az orosz erők Ukrajnában a vereség szélén tántorognak a Donbaszban és a Krímben. Véletlen lenne ez az egybeesés?

Putyin Iránt használta fel céljai eléréséhez
A bizonyítékok az orosz részvételre az izraeli atrocitásban közvetett, de egyértelmű bizonyítékok. Putyin hasznot húzott abból, hogy a Hamász segítségével terrorizmust szított és izraeli válaszlépéseket generált, hogy elterelje az amerikai kormány figyelmét Ukrajna támogatásáról, és Iránt használta fel céljai eléréséhez.

Oroszország kapcsolata Iránnal − a Hamász egyik legfőbb támogatójával − rendkívül aljas kapcsolatra utal."
Dr. Proktor
Ő jó pénzért eladja...
Jüan vagy rubel, mindegy csak sok legyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.