A Hamász pénzügyileg egyelőre golyóállónak tűnik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Prsze, hogy támogatja. Ő is egy népírtó.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Két kérdés:

1. Honnan van pénzük?
2. Erdogan még mindig tagja a NATO-nak?
simmering73
Prsze, hogy támogatja. Ő is egy népírtó.
Nyírfa
@utánam a vízözön: 12.28

Erdogan ugyanúgy zsarolja a NATO-t, mint Orbán az EU-t. Abszolút ellentétesek a törekvéseik, az életfelfogásuk, anno a SZU és az USA/Anglia megbízhatóbb szövetséget kötöttek Hitler ellen.
Azt hiszem, elég kényelmes hivatkozás a stratégiai szükség, mindent meg lehet oldani , ha valóban van rá akarat. Csak, "csak" ki kell tisztázni a kapcsolatokat. Tudom, újabb felfordulással jár, sértődéssel, és sok-sok érdekeltséggel szembe megy, de , ha ez nem történik meg, akkor mindig csak tünetet kezelünk, és futunk a nem általunk irányított események után.
Csizmás Kond
...ahogy ukrajnát támogatták mindennel hogy megvédje magát úgy palesztinát miért nem szabad ?
Yoda69
@Nyírfa: Nem erdogan tagja, hanem Torokorszag. Ha erdoganon mulna szerintem kilepne, csak azzal nagy nepszeruseg vesztes erne, mert a tobbseg elvezni akarja a NATO nyujtotta biztonsagot, foleg ott a terrorista arabok szomszedsagaban.
Nyírfa
@Yoda69: 13.14

Ugyan pontatlan voltam, de örülök, hogy értetted.
Nyírfa
@utánam a vízözön: 13.35

Tudom. Óriási erőforrásokat kellene megmozdítani, ráadásul az oroszok és Kína azonnal együttműködést sürgetne, már amennyiben az arab és az ázsiai térséget érintő politikájukat egyeztetni tudnák.
Amikor az ember változásra, változtatásra szánja el magát, akkor nemcsak a jelen állásait kell vizsgálnia, hanem az erőviszonyok jövőbeni lehetséges alakulásait is. Aki szeret sakkozni, érti, miről beszélek.
A kompromisszumok fontosak , de csak az ésszerűség határáig, s csak akkor, ha az hosszú távon nem akadályozza a fejlődést. Ha globálisan gondolkodunk, akkor azt is látnunk kell, hogy a világunk fejletlen és fejlődő társadalmait szétfeszítik a belső feszültségek, amelyeknek nem állhatunk az útjukba, ugyanis a fejlődés ezekben az államokban nem kerekasztal-megbeszélés tárgyát képezik. Nem lehetünk mindenütt ott, nem dolgunk mindenütt ott lenni, a legtöbbet és a legjobbat azzal tehetjük, ha a saját portánkon kezdünk takarítani. Mert, ugye, van mit, és a változást minden esetben magunkkal kell kezdenünk.
Nyírfa
@utánam a vízözön: Oroszország és Kína az első mondatomban szerepel mint lehetséges török szövetséges, de, csak mint lehetséges, ugyanis az oroszok túlnyomó többsége fanatikus ortodox, Kínában viszont a sokféleség eltűrése mellett, illetve azok fokozatos felszámolása után egyetlen vallás uralkodik: az államnak való feltétlen engedelmesség. Azon kívül, mint említettem, különbözőek az érdekeltségeik mind az arab, mind az ázsiai területeken.
Nem tudom, mit nem értettél, talán azt, amit el sem olvastál? :)
No, egyél, és ne igyál, hogy lehessen veled szót érteni, de, ez, felteszem, falra hányt borsó.
A bibliai idézeteidtől, már bocsánat, de herótom van, kérlek, kímélj meg tőlük.
Nyírfa
@utánam a vízözön: 15.25

Csak egy mondat: Isten nem azonos sem a bibliai idézetekkel, sem a te róla alkotott képeiddel.
És még egy: Abban hiszel, amiben akarsz, de kiválasztottnak, és a tudás kizárólagos birtokosának tartani magad pontosan olyan tévút mint az alkoholizmusod.
balos
@Shikari: Ahhoz,hogy magácska a gondolkodást emlegeti fel,hát kicsit nagyon vicces!Ahhoz agy köne,nem a szarral töltött lufi a nyakán,mint apai örökség!
CsipkeRózsa
@Shikari: 13:12

A zsidók dolgoznak, szorgalmas és tehetséges nép. Nem terrorállam!
A palesztinok munka nélkül szereznek pénzt, többek között Magyarország is támogatja őket az EU-n keresztül. A Hamasz terror szervezet!
balos
@Shikari: ha 1turulbaszónyilas és tömeggyilkos támogatója mondja,akkor tényleg szar a kajád,moszkovita csicska!
balos
@CsipkeRózsa: Arról nem beszélve,hogy az arabok azért találták ki,hogy "bélpoklosok",hogy legyen aki elvégzi a piszkos munkát helyettük és ezért sem fogadják be őket,mert azért annyira nem hülyék már amelyik!
balos
@Shikari: sértődsz csicska?Ha jól tudom a családod a Duna parton intézte a nép irtást!Szóval nyazsgem,hogy érezd a törődést!
balos
@Shikari: Mi van nyomott mellű?Nincs munkád,hogy itt smirglized a csúti "tökét"?
balos
Ha még valaki nem tudná(vagy nem akarja tudni)a hamás ellopja az összes támogatásra adott segélyt(mint a fideSS az EU pénzeket),mert leszarja a békére tett "ígéreteket"!Törvény kötelezi az állam jobbágyait Izrael megsemmisítésére!Na ezért támogatják még mindig a volt és jelenlegi népírtók!
balos
@Shikari: nedveske!Ne udvarolj,mert olyan magason lógsz,hogy csoda-számba megy beléd a nemzethy lé!
balos
@Shikari: látom élvezed,hogy szarba vesznek!Akkor nyazsgem,hogy tudd,hogy hol a helyed a nemzethy palettán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.