Medve támadt két vadászra vasárnap Beszterce-Naszód megyében, Nagynyulas (Milas) településen – közölte az erdélyi megye vészhelyzeti felügyelősége (ISU).

Rátámadt egy medve a vadászokra, brutálisan megsebesítette őket

Fotó: Pixabay

A tájékoztatás szerint a két férfi vadászaton vett részt, amikor rájuk támadt a nagyvad. A fejükön és a vállukon sérültek meg, de eszméletüknél vannak és együttműködnek az ellátásukra érkezett mentősökkel.

A sérültek saját lábukon ereszkedtek le az erdőből a mentőautóig a többi vadász segítségével – közölte az ISU.

A Timponline.ro megyei hírportál szerint a Mezőség határán található Nagynyulas lakóit 2019 óta rettegésben tartják a medvék.

Az észak-erdélyi megyében korábban csak a hegyvidéken éltek medvék, de az utóbbi időben egyre több településről jelentik a nagyvadak jelenlétét.

Forrás: mti.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Hajrá medvék,farkasok,szarvasok,vaddisznók stb stb! Épp ideje visszaadni valamit abból amit kaptak! semjént,kovácsot,lázárt is látogassátok meg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Eladott Ország: 18:19: Legyen sikered ennél a "medvénél".
justhpeter
Semjénéknek kellene összedobnunk a belépőre egy ilyen megvepartira. Persze előtte lefizetnénk a medvéket is mint a fideSS az ottani szavazókat. Arról nem beszélve, hogy Semjénéknek is nagyobb élmény lenne a medvével való találkozás mint a bukás utáni kivégzőosztag.
Sámannus
Mifelénk is kellene pár medve ilyen időtájt, tavaly is mészérolták a szavasokat hatot is még vaddisznót is. Kéne egy kis erőegyensúly vagy mifene, legalább liberóval is védekeznének nem csak puskával.
De még az illiberóknak is felbőszítenék néhányukat.
jesz
a medvék csak sérelmezik, hogy a részegen éneklő vadászok felébresztik az alvó bocsokat...különben is...ők vannak otthon, tehát elégtételt vesz némelyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.