Medve támadt két vadászra vasárnap Beszterce-Naszód megyében, Nagynyulas (Milas) településen – közölte az erdélyi megye vészhelyzeti felügyelősége (ISU).

Rátámadt egy medve a vadászokra, brutálisan megsebesítette őket

Fotó: Pixabay

A tájékoztatás szerint a két férfi vadászaton vett részt, amikor rájuk támadt a nagyvad. A fejükön és a vállukon sérültek meg, de eszméletüknél vannak és együttműködnek az ellátásukra érkezett mentősökkel.

A sérültek saját lábukon ereszkedtek le az erdőből a mentőautóig a többi vadász segítségével – közölte az ISU.

A Timponline.ro megyei hírportál szerint a Mezőség határán található Nagynyulas lakóit 2019 óta rettegésben tartják a medvék.

Az észak-erdélyi megyében korábban csak a hegyvidéken éltek medvék, de az utóbbi időben egyre több településről jelentik a nagyvadak jelenlétét.

Forrás: mti.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Hajrá medvék,farkasok,szarvasok,vaddisznók stb stb! Épp ideje visszaadni valamit abból amit kaptak! semjént,kovácsot,lázárt is látogassátok meg!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
Puska mellé elférne a derékon egy 357 most jól jött volna .
Fenyöfa58
@Clavigo: A HÁZI ÁLLAT VADÁSZ SEMJÉN LEHETETT AZ EGYIK ?!! A MÁSIK MEG AKOVÁCS SZULTÁN !!!
izéke
Hajrá medvék,farkasok,szarvasok,vaddisznók stb stb! Épp ideje visszaadni valamit abból amit kaptak! semjént,kovácsot,lázárt is látogassátok meg!
verőce21
Éppen ideje lenne megsuhintani a medvék közül 1-2 tucatot...! A covid óta nagyon elszaporodtak a nagyvadak itt Mo.-on is...!

Bezzeg Csau idejében nem a vadak diktáltak az embereknek...! :)
Eladott Ország
A románok úgy szabályozzák a medve kilövési kvótát, hogy nekik kevesebb gondjuk legyen az erdélyi magyarokkal, amolyan "magyar szelídítő." Hasonlóan mint a baseball ütő, a "réti négerek" fékentartásához.
namihami
""Brutális medvetámadás"" után a ""saját lábukon"" jöttek le a hegyről!?!?!
Akkor ez csak egy macika lehetett (vagy a dakota Kismedve), ha így lejött! Egy felnött medve támadása után legfeljebb lepedőben hozhatják le!
De, ugye a következő magyarországi szavazásra már felgyógyulnak! Igyekezniük kell, ki vannak fizetve! És a voks is kell!
justhpeter
@Eladott Ország: 18:19: Legyen sikered ennél a "medvénél".
justhpeter
Semjénéknek kellene összedobnunk a belépőre egy ilyen megvepartira. Persze előtte lefizetnénk a medvéket is mint a fideSS az ottani szavazókat. Arról nem beszélve, hogy Semjénéknek is nagyobb élmény lenne a medvével való találkozás mint a bukás utáni kivégzőosztag.
Sámannus
Mifelénk is kellene pár medve ilyen időtájt, tavaly is mészérolták a szavasokat hatot is még vaddisznót is. Kéne egy kis erőegyensúly vagy mifene, legalább liberóval is védekeznének nem csak puskával.
De még az illiberóknak is felbőszítenék néhányukat.
jesz
a medvék csak sérelmezik, hogy a részegen éneklő vadászok felébresztik az alvó bocsokat...különben is...ők vannak otthon, tehát elégtételt vesz némelyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.