Az uniós diplomaták „szerencsétlen időzítésnek″ nevezték az uniós forrásokról szóló döntést.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
O1G :"Ukrajna korrupt"- , Turul mondja verébnek. Kinyílik a bicska a zsebemben amikor a kolostordisznó arról papol, hogy ő a magyarokat képviseli. Lóf@szt mama, te nem a magyarok érdekeit képviseled, hanem a kiscsaládodat és a sleppjeidet. Egy elmebeteg országvezető miatt vagyunk Európában mimagyarok megvetett nemzet. Aki ép ésszel felfogja, hogy az EU miért szavaz meg Orbánnak egyetlen EUR centet is, az magyarázza már el, mert számomra teljesen érthetetlen. Mi motiválhatja az EU politikusokat ilyen 1 mrd EUR-os támogatások megítélésére, amikor nyilvánvalóan az Orbán rezsim fennmaradásának, és a provokálások, és zsarolások elhúzódását támogatja csak. Orbán egy nem normális ember, egy csimpánzzal értelmesebb alkukat lehet kötni. Aki azt gondolja hogy ha mindenkinek keresztbe tesz akkor ettől tekintélye, hatalma lesz az további kezelésre szorul Grazban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
"Az uniós diplomaták szerencsétlen időzítésnek nevezték az uniós forrásokról szóló döntést."

Csak nem az időzítés a szerencsétlen hanem a debil diplomaták akik megszavazták az újabb szadionokat meg a hetvenpusztát, néhány kastéllyal, mellé új jaktot mert emennek már teli lett a hamutartója.
simmering73
Ezek szerint ott sem gondolkodik mindenki tiszta fejjel. Valóban szerencsétlen időzítés volt.
simmering73
@Rubelért megvett KisTehen: Ezért vagy te hülye.
Nessy
@Horizont: Néha nekem is az az érzésem, hogy 1956, 2006, most a blokád idején én egy másik dimenzióban éltem. Manapság is, amikor meghallgatom, vagy elolvasom pl. Takács István előadását, hogy milyen sikeresek az eddigi egészségügyi átalakításai, aztán vagy mint beteg, vagyjelenleg benne élőt hallgatva, találkozok a valósággal.
Nessy
@Horizont: A híveknek az a Kánaán,az igazság, amit a vezetőik politikusok, papok mondanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.