Munkareggeli mellett odaszólogatásokkal kezdődött az EU-csúcs.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Akinek orbáni rinocérosz bőr van a képén az állja az efféle ütéseket, különösen úgy, hogy aljas áruló mivoltát az eu a másik kezével sok-sok pénzzel jutalmazza. Brüsszelben el kellene már dönteni, hogy foschnak tőle, vagy rá kell hagyni mindent és nyomni bele a lóvét (aminek segítségével teljesen szétbomlasztja az egész közösséget), vagy beinteni neki és elengedni végleg ,menjen putyler karjaiba isten hírével!
Aki Én
,,Eurostat: Magyarország az EU második legszegényebb országa, tavaly egyedül a bolgárok éltek rosszabbul nálunk Románia már fényévekre van a magyar adatoktól. A magyar lakosság tavaly az uniós átlag 71 százalékát költötte áruk és szolgáltatások vásárlására, vagyis a fogyasztásra. Ez a második legrosszabb adat az EU-ban."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.