Nincsenek területi követeléseik.

Putyin szerint teljes képtelenség, hogy Oroszország megtámadja a NATO-t

Vlagyimir Putyin. Kép: MTI/AP pool/Alekszandr Zemljanyicsenko 

Oroszországnak nincs erre semmi oka, nem érdeke – sem geopolitikai érdeke, sem gazdasági, politikai vagy katonai érdeke –, hogy háborút indítson a NATO-országok ellen. Nincsenek területi követeléseink egymással szemben, nem kívánjuk rontani a velük való kapcsolatokat

– jelentette ki egy vasárnapi tévéműsorban Vlagyimir Putyin orosz államfő. Állította, Oroszországnak nincsenek problémái az észak-atlanti szövetség országaival, szerinte ez fordítva van. Hozzátette, szerinte a NATO további bővítése nem hoz nagyobb biztonságot Európának.

Joe Biden amerikai elnök pár napja arról beszélt, hogy ha Oroszország megnyerné a háborút, nem állna meg Ukrajnánál – Putyin erre reagált vasárnap.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csak Norisz és senki más
Hitler is azt ígérte, hogy sose támadja meg a Szovjetuniót!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Olyan haditechnikával amilyenek nektek van, nem is csodálom.
Lepényleső
...ahogy Ukrajnát sem támadta meg,- csak sportszerűen lövöldözi őket mint a vadakat nem egy miniszterurunk?
(Bár a honi szabadságot kedvelők nem is vadak,inkább birkák,- hogy még nem nyílnak a rózsaszedő bicskák?)
Yoda69
Most meg nem, mert a hideghaborus zuhany rendesen megtepazta az ex Szovjetuniot. De ne legyenek ketsegeink puttyant vilaghatalmi torekvesirol, hiszen o maga mondta korabban celja a volt Szovjetunio teruleti egysegenek visszaallitasa. Nos ez nem fog menni hosszutavon a NATO elleni haboru nelkul.
izéke
bayertől is hallottunk már olyat,hogy oroszország hülye lenne megtámadni Ukrajnát... érdekes,akkor még bayer se hangoztatta a területet a békéért szlogent...most,hogy a ruszkik nem haladnak,egyre inkább nagy a szájuk.
izéke
@Shikari: törpenácika,a NATO védelmi szövetség. A ruszkiknak már az is provokáció,hogy egyáltalán léteznek máshol katonák és nem mehetnek kedvük szerint bármeddig. Legyen az övé orbánia és a hozzád hasonló büdöslábú muzsikok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.