A képviselők bére legalább bruttó 232 ezer forinttal, Orbán Viktor fizetése pedig akár bruttó 859 ezer forinttal is emelkedhet márciustól.

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
O1G elvtársnő nagyon rá van szorulva a közel 6 milliós fizetése, es az 5 ezer milliárd forint melle, amit ellopot a magyar emberektől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
Jövő évtől a BLIKK-napilap ÁFA-tartalma: 0 %.
csak úgy....
...az iskolai menza áfája továbbra is 27% ! családbarát?
Cherry
Rohadék tolvaj, remélem a sirba viszi ez a szemét,,, mert megérdemli a hazaáruló patkány,,,,,
Másol
Korm. rendelet alapján 2023. december 1. napjától a kötelező legkisebb munkabér (minimálbér) havi bruttó összege 266 800 forintra (232 000 forintról), a garantált bérminimum havi bruttó összege 326 000 forintra emelkedik (296 400 forintról)
ez mennyi nettoban bazdmeg ezzel tényleg csak a bolgárokat elözzük kösz orbán a 26-dik helyet az EU-s szegénységi listán
Yoda69
@Másol: Viszont orban fizetese a 3. legmagasabb az uniós miniszterek között.
Azért jó lenne itt is betartani a sorrendet, es ha utolsó előttiek vagyunk, akkor orban fizetése is a bolgár miniszter elnok fizetésével legyen ekvivalens.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.