de 16 évesen kérte arra a szüleit, hogy ezentúl hadd élhesse fiúként az életét. Mindezt egy vidéki kisvárosban, Hódmezővásárhelyen, ahol bevallása szerint transznemű férfiként is elfogadásra talált. Most már mindenki számára természetes, hogy Brúnóként ünnepli a karácsonyt – mondta el abban az interjúban, amelyet a Deutsche Welle német közszolgálati médium készített vele. A transznemű azt is kijelentette, nem tudna, s nem is akarna nőként élni. Majd felidézte: „mióta az eszemet tudom, fiúként azonosítottam magam. Mikor megkérdezték, hogy hogy hívnak, azt mondtam, Tomikána, és el is hitték”. A DW-nek édesanyja, Porkoláb Renáta is megszólalt, aki elmondta, hogy bár a Pálma nevet adta gyermekének, és igyekezett ráerőltetni a lányszerepet, Brúnó onnantól kezdve, hogy megtanult beszélni, mindig azt kérte, hogy rövidnadrágot adjon rá, mint amit az édesapja is visel. Édesanyjának – saját bevallása szerint – két esztendőbe telt, mire ezt el tudta fogadni. Az a momentum hozta el az...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
@durbincs: Te fogyatékos majom...egy szelíd ember a Brúnó...
percsi
Engem nem érdekel ki kivel hál, kit szeret, rövid v. hosszú a haja, rövid v. hosszú nadrágot hord,,,,. Magánügy!

Durbincs, emlékszel még a csatorna légtornászra? Az nem izgatott fel annyira, hogy a propeller oldalra bemásold! Pedig elég szaftos történet volt: COVID JÁRVÁNY, ORGIA, KÁB..SZER, és Fid. Eu-s képviselő.

Elterelik a debilek figyelmét, mintha ez lenne a leges legrosszabb dolog az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.