Az emberi ürülékből készült üzemanyag nem cseng valami jól, de kétségkívül kiapadhatatlan forrásként szolgálna.   A légi közlekedés a globális szén-dioxid-kibocsátás két és fél százalékáért felelős, ami első hallásra csekélynek tűnhet, de egyáltalán nem az, ráadásul a jövőben ez az iparág is növekedni fog, vagyis még nagyobb környezetszennyezéssel lehet majd számolni az elkövetkezendő években, évtizedekben. Az úgynevezett fenntartható forrásból származó repülőgép-üzemanyagokkal (SAF) már évek óta kísérleteznek a kutatók, a fő cél ugyanis az, hogy leválthassák a kőolaj alapú, környezetszennyező anyagokat a jóval kisebb károsanyag-kibocsátású üzemanyagokra.

Forrás: techworld.hu
Feltöltő: peter-tw
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Vegülis ha kifogyóban lenne az üzemanyag,elég lenne csak zuhanásba vinni a gépet és mindenki befosna. Vagy romlott ételt felszolgálni.
izéke
persze magyar politikust könnyebb lenne formázni belőle...meg úgy általában politikust

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.