Napvilágra került a balesetről készült felvétel.

Videón a tragédia, amelyben életét vesztette a Cobra-11 színésze és annak lányai

Szombaton érkezett a hír, hogy lezuhant az a repülőgép, amelyen Christian Oliver és a két 12 éves lánya utazott. A német-amerikai színész és a gyerekei sem élték túl a zuhanást – írja az RTL.hu. A Christian Klepser néven született 51 éves színész olyan sorozatokban bukkant fel, mint a Sliders, a Cobra 11, A hegyi doktor – Újra rendel és az Időutazók, de szerepelt filmekben is.

A Bild most azt írja, hogy még vizsgálják, pontosan miért zuhant le a repülőgép, de a beszámolók alapján problémák lehették a géppel, ezt le is jelentette a pilóta a felszállás után. Az egyik szemtanú elmondta, hogy a hajtómű sistergett, a légcsavar hirtelen leállt, de akkor még sikerült beindítani a gépet, és emelkedni kezdtek. Ám a motor később újra meghibásodott, ezért a pilóta megpróbált megfordulni a nagy szélben, de ezt a manővert már nem tudta végrehajtani, és a vízbe csapódtak.

Egy helyi halász szerint a gép a tenger alatti 25 méteres mélységig süllyedt, a parti őrség búvárai már csak a négy holttestet tudták felhozni a víz alól. A tragédiáról készült videó most megjelent a világhálón is.

Forrás: RTL.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alfa
Sajnálom őket...nem tud ilyen történni az orbán és szijjas gépével???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.