A lakosságot felszólították, hogy keressenek menedéket.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Nincs ott semmi látnivaló onnan lövik ki a koreai rakétákat, és a katonai célpontokat lövik. Amúgy pedig az oroszoknak nics központi óvóhelyük, ezért javasolják a lakosságnak a bujkálást.
Amikor az oroszok dicsekednek a koreai rakétákkal, hogy milyen pusztítóak csak ezt felejtik el dicsekvésként, hogy a saját népükre sincsenek tekintettel. Bújjana el jól ennyike.
csak úgy....
..és a mocsok ruszkik nem ugyan azt csinálják?
@Maccska: te egy elmebeteg!
csak úgy....
@Őrnagy: baszod,neked a siralom házban lenne a helyed,te gyogyós !
Sámannus
@Maccska: Naná hogy dicsekednek a YouTobe-on Bizony méghozzá magyarul is. csaxólok mielőtt mindent beszoptok. Hogy milyen faxa modenizált tankot vetnek be kétezret, de nem lesznek a kezelők kiképezve, nem lesz a technika letesztelve, és küldik a népüket öldökölni.
Ezek dicsekedtek azzal is hogy Vöröstéren lerobbant harckocsi is üzemképes volt, csak a vezető balfasz volt és behúzva volt a kézifék. Na ez össze jön majd éles bevetésen tanulságos lesz. Mi amikor gyakoroltunk, akkor a rádió használata is gondot okozott. Mit gondolsz hányan halnak meg ilyen balfaszkodás miatt?
kereső
tiltsák már be ezt az orosz propaganda honlapot! arról sohasem "tudósit", amikor egész Ukrajnában légiriadó van, mert az oroszok a civileket- a lakosságot támadja a kinzsalokkal, a koreai ballisztikus rakétákkal, az iráni drónokkal.
Sámannus
@Maccska: Nem, az oroszok az acélipart modernizált tankok gyártására állították át arrol beszélek. Az armatát nemtudják gyártani, mert olynan dolgok kellenek hozzá, amit nem tudnak előállítani, így a régi tipusokat barkácsolják meg. Új elektronikát, és fegyvereket...
kereső
@Maccska: Nem, abban az esteben, ha egy gyűlülettől csöpögő, egy másik ország bépe ellen uszitó , egy terror álllam érdekeit szolgáló szennyről van szó. Mindennek van határa- és az én, meg a te "liberalizmusod, szabadságod" csak addig terjed és terjedhet, amig az mások szabadságát!!! nem sérti. Amúgy menj a 3,14csába, te narancsos moszkovita, putyin bérenc.
Sámannus
@Maccska: Az ukránoknak is ugyanúgy gonjuk van a nyugati technikával. Nagy károkat lehet okozni azokban is. Már a bemálházással is gondok lehetnek. Ilyen egyszerű dolog a háború. mindig a butaság jár csúcsra vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.