Mivel nem tartja megbízható hírforrásnak a német médiát, meghívott egy AfD-s politikust előadást tartani Magyarországon. A főigazgató úgy fogalmazott, hogy az utóbbi időben egyre több olyan „megdöbbentő intézkedés” történik Németországban, amelyeket korábban senki nem gondolt volna. Példaként elmondta, mostanában százezres tömegtüntetéseken harcolnak a nácizmus és a fasizmus ellen Németországban, méghozzá úgy, hogy ezeket a megmozdulásokat a kormány és a kormánykoalíció pártjai szervezik.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kancsi- mancsi válogatós

mivel a német média nem megbízható hírforrás, úgy döntöttek, hogy egy rendezvénysorozat keretében meghívják azokat az embereket, akiktől első kézből hallhatunk arról, hogy mi történik Németországban. Ezért kérték fel Maximilian Krah európai parlamenti képviselőt, az AfD listavezető politikusát

Az LMP-s főnök anyukája (családi és szakmai előélete ellenére) arról szerencsétlenkedik, hogy megdöbbentőnej tartja, hogy: „mostanában százezres tömegtüntetéseken harcolnak a nácizmus és a fasizmus ellen Németországban, méghozzá úgy, hogy ezeket a megmozdulásokat a kormány és a kormánykoalíció pártjai szervezik.”. És ezt volt pofája kifejteni, hogy ez megkérdőjelezi, hogy „az ország kitart-e a demokrácia mellett vagy a diktatúra irányába indul el”!
Pusztai
A fidesz szerint Lengyelországban is kitört diktatúrha!
Jók ezek a fideszes megnyilatkozások: minden esetben -1 szorzandó, ill. negálandó és kigyün az igazásg.
Ha magukról sikert kajbálnak ott baj van, ha az ellenzéket ócsárolják valamivel ott az igazság csak fáj a fideszmaffiózóknak.
Pusztai
Jut eszembe Marcsa nemrég aszonyta: Németország megszűnt.
Éhenfagytak.
Elfelejtette mit mondott?
Magát köpi le, hazudtolja meg??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.