Két és félszer annyi készpénze van a háztartásoknak, mint tíz évvel ezelőtt. Ha ezt a készpénzt mindenki lekötné egy évre,

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
@KisTehen: Ebben benne van az orbán, mészáros, stb pénze is, ami az utóbbi 10 évben megsokszorozódott, és ők saját bevallásuk szerint készpénzzel fizetnek, hogy ne lehessen nyomon követni. Aztán a brutális infláció is növeli az összeget anélkül, hogy a vásárlóértéke nőne.
SÍva
Van egy kevés megtakarításunk amit évente lekötünk. Megkérdeztük az ügyintézőt más kedvezőbb kamatozású lehetőségekről és ajánlott egy más jellegűt és kért, hogy gondoljuk át a lehetőséget! Osztottam szoroztam és rájöttem, hogy maradok az eredetinél mert a másik hiába kedvezőbb kamatozású a 15 % szja mellé belépne a 18 %-os adó és így kb. 20 ezer forinttal jöttünk volna ki jobban. Ez nekem nem éri meg!
Menőmanó
@KisTehen: El tudom képzelni. Meg azt is, hogy azért nem tartják az emberek a bankban, mert féltik orbántól. Ahogy a manyupot ellopta, ellopja a bankbetéteket is. A párnaciha biztonságosabb.
Csizmás Kond
...lekötni ma ???...amikor azt is meg kell fizetni ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.