Mindeközben - A magyar felmenőkkel is rendelkező színésznő negyed évszázada számolt le függőségével. Különleges évfordulót ünnepel... Különleges évfordulót ünnepelt a minap Jamie Lee Curtis, aki a közösségi oldalán sem feledkezett el beszámolni arról, hogy 25 évvel ezelőtt józansági fogadalmat tett. A 65 éves Oscar-díjas színésznő ópiátfüggőséggel küzdött, de gondjai voltak alkoholal és a drogokkal is, mellyel kapcsolatban korábban elárulta: a '80-as években, egy egy plasztikai műtétet követően kapott egy erős fájdalomcsillapítót, amelyet aztán nehezen bírt letenni. Függősége egy évtizeden át tartott.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy hír margójára

kivételesen az index.hu helyesen fogalmazott, de néhányan ragaszkodtak a blődlihez

A médiában végigfutott a hír: Jamie Lee Curtis 25 éve tartó józanságát ünnepli.
Amihez hozzátették, hogy magyar származású, míg az index.hu „magyar felmenőkkel is rendelkező”. Nos az tény, hogy a színésznő édesapja Tony szülei innen származnak, apja Mátészalka-i zsidó családból származott.
Az ügy kapcsán meg kell jegyezzem, hogy ha a magyar alapnyelvű beállítású gugliba beírod, hogy Curtis, nagyon el fogsz csodálkozni!! Csak a sokadik oldalon kerül sir a színészekre!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.