Putyin megnevezte az embert, aki miatt még mindig tart a háború Boris Johnson volt brit miniszterelnök hiúsította meg az Oroszország és Ukrajna közötti békéről szóló tárgyalásokat. Erről is beszélt a Tucker Carlson amerikai véleményvezérnek adott interjújában az orosz államfő.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy a jelszavuk a béke

Az örök barátság mellett a riporterhez való kapcsolatuk is közös

Putyin, orosz államfő a Tucker Carlson amerikai véleményvezérnek adott interjújában megnevezte az embert, aki miatt még mindig tart a háború Boris Johnson volt brit miniszterelnök hiúsította meg az Oroszország és Ukrajna közötti békéről szóló tárgyalásokat.
Miközben a mi népünk szemefény nem első alaklommal arról delirált, hogy: A béke reménye Donald Trump korábbi amerikai elnök.
izéke
Hát nem Biden,Soros,Brüsszel,Zelenszkij? Akkor mostantól számíthatunk a hirtelen megvilágosodott agyú fideszesek magyarázkodására,hogy miért is putyin mondott igazat. Egyszeriben mindnek kipattan az isteni szikra,hogy hoppá,tényleg :))))))))))))
RonaGyuri
Barátok közt

több mint pikáns gondolat Tucker Carlson csütörtöki interjújából Vlagyimir Putyinnal

„Ukrajna mesterséges állam, amely Sztálin akaratából jött létre”, megkapva román és magyar területeket is – mondta az orosz elnök.
Amire „Magyarországnak megvan a joga, hogy visszavegye területeit, és más országok is vissza kell hogy térjenek az 1654-es határokhoz?” – kérdezett közbe Tucker. Mzre a Cát: „a magyar kisebbség vágyik a Magyarországgal való egyesülésre, és Magyarország területi igénye, ha nem is igazolható jogilag, de legalábbis érthető”!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.