A német-lengyel kapcsolatok helyreállításával pozícionálná újra országát Donald Tusk Európában, akit hétfőn Párizsban és Berlinben is vizitre várnak. Elemzők szerint az új lengyel miniszterelnök diplomáciai körútja kötéltánc lesz és nem biztos, hogy a lengyelek körében osztatlan sikert arat.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mecsoda különbség

bár mindkettő valamiféle tánc (ahogy klasszikus vicc mondja) nagyon nem mindegy, hogy kötéltánc vagy pávatánc

A derék economx.hu „Ha Tuskon múlik, Lengyelország lehet Brüsszel új kedvence” cikke. bár arra is példa, hogy milyen nem könnyű helyzetben vannak a magukat nem a kormánypárti propaganda részének tekintő médiumok.
Az üzenete erősen kettős;
az eleve durva blődli dörgölőzésnek, elvek feladásának, sőt hazaárulásnak titulálni azt, hogy Donald Tusk kormányfő megpróbálja meggyőzni az EU-t arról, hogy nem az ország a pofátlan arrogáns asztal közepére rondító, csak az előző vezetés volt az!
mellette a dw.com „Poland: Tusk's visit to Berlin will be a tightrope walk” beidézése. A lead: „Ties between Berlin and Warsaw deteriorated under Poland's last government. Prime Minister Donald Tusk is in Berlin on Monday hoping to repair some of the damage, while underlining Poland's new standing in the world.”!! =))
Péter2
Egy közösség sikere az egyetértésen , egyirányú politikai irányvonalon és az egységben alapul , nyilván minden országnak ezen kívül vannak saját érdekei , ezeket meg lehet oldani politikai úton , kisebb alkukkal , úgy ahogy most a lengyel kormány teszi , nem zsarolással , vétók tömkelegével , ellenség lepaktálásával ! Az uniónak a lényege , hogy gazdaságilag erőt képviseljen , Amerikai , Kínai gazdasággal szemben , nem az unió mögött gazdaságilag lepaktálni velük , mint ahogy a fidesz teszi , itt nem működik a 2 kulacsos rendszer , az uniónak megvan a két országgal való "egészséges " kereskedelme , nem kell ezen kívül más országnak belepiszkítani a többség által elfogadott kereskedelembe !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.