Üzent neki és a többi szélsőségesnek. 

Manfred Weber most jól belegázolt Orbán Viktor lelkivilágábaOdd ANDERSEN / AFP

Az Európai Néppárt vezetője, Manfred Weber a La Repubblicának adott interjújában szó szerint megnevezete mások mellett Orbán Viktort is, amikor az európai szélsőségesek pusztító tevékenységéről beszélt. Szó szerint azt mondta:

Kereszténydemokraták vagyunk, és nem hagyjuk, hogy a mi Európánkat elpusztítsák a szélsőségesek, mint a lengyel PiS, Orbán Viktor, az AfD és Marine Le Pen. Mindazok, akik Európát a maga lényegében kérdőjelezik meg, akik a nacionalizmust és az önzést propagálják.

Az atv.hu szemléje szerint Weber újfent hangsúlyozta azt is, hogy aki velük akar beszélni, annak ukrán-, Európa- és jogállamiság-pártinak kell lennie – ez pedig, mint látjuk, az Orbán-kormányban nem nagyon teljesül.

Emellett az interjúban elmondta: közös védelmi beruházásokat, valamint a többségi szavazási rendszer bevezetését is sürgeti.

Forrás: atv.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ahogy mondja: a felsoroltaknak közük nincs az európaisághoz, amely fogalom alatt kulturális szintet értünk, nem földrajzi meghatározást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Péter2
Végre valaki nevén nevezte a gyereket ! 1 dolgot amit biztos lehet csinálni , és demokratikus , azt a tagországot addig még unió ellenes kormány vezeti , el kell hermetikusan zárni azoktól az uniós jogoktól amivel ártani tud , hogy ne tudjon károkat okozni a többi tagországnak ,vagy az unió ellenében valamilyen külső hatalmat szolgálni , ezt minél előbb meg kell lépnie a tagállamok többségének ! Aztán azt a tagországot melyet unió ellenes szélsőség vezet , ha tudja léptesse ki az unióból , ha nem tudja akkor úgy járt ,aztán ha bukik az unió ellenes szélsőség, és még tagországok visszakapná az uniós jogait az az ország !
Eladott Ország
@NKF: ma, 17:06 ♂ A dagadt kolostorgeci sosem hitte purdé, „sihedernyi” ifjúkommunista - „Az acélt megedzik” (Как закалялась сталь)- szocialista- realista korában, hogy egyszer a nyugatot szivathatja. „Győri Gábor” fedőnevűről tudjuk, hogy lelkes kommunista, aki a nyugatot tekinti ellenségnek, a gaz, karvaly, imperialistákat. Tessenek megszerezni Putyin papótól a dagadt dossziét, mert az irányítja, akinél ezek a bizonyítékok vannak és azt a felvételt, amikor átveszi a táskával teli német márkát.
csak úgy....
@KisTehen: mondja ezt egy fejetlen ,buta marha! :)
namihami
Jaj Vitya, hát nem megint se..berúgtak?
Ideje annak a kevlárnak már fenékvonal alá kell érnie! Ezt nemcsak ""kinőtted"", de máshol is védettséget kell adnia!
mzp
A ti demokráciátokat a traktoros tüntetők fogják leigázni! Komolyan kellene őket venni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.