Üzent neki és a többi szélsőségesnek. 

Manfred Weber most jól belegázolt Orbán Viktor lelkivilágábaOdd ANDERSEN / AFP

Az Európai Néppárt vezetője, Manfred Weber a La Repubblicának adott interjújában szó szerint megnevezete mások mellett Orbán Viktort is, amikor az európai szélsőségesek pusztító tevékenységéről beszélt. Szó szerint azt mondta:

Kereszténydemokraták vagyunk, és nem hagyjuk, hogy a mi Európánkat elpusztítsák a szélsőségesek, mint a lengyel PiS, Orbán Viktor, az AfD és Marine Le Pen. Mindazok, akik Európát a maga lényegében kérdőjelezik meg, akik a nacionalizmust és az önzést propagálják.

Az atv.hu szemléje szerint Weber újfent hangsúlyozta azt is, hogy aki velük akar beszélni, annak ukrán-, Európa- és jogállamiság-pártinak kell lennie – ez pedig, mint látjuk, az Orbán-kormányban nem nagyon teljesül.

Emellett az interjúban elmondta: közös védelmi beruházásokat, valamint a többségi szavazási rendszer bevezetését is sürgeti.

Forrás: atv.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ahogy mondja: a felsoroltaknak közük nincs az európaisághoz, amely fogalom alatt kulturális szintet értünk, nem földrajzi meghatározást.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Aki mástól azt követeli, hogy olyan legyen mint ős az nem kereszténydemokrata hanem kommunista.
Cherry
@KisTehen: Szerencsértlen aljas kis buzi takarodj Moszkvába ahová való vagy
Méhes
@Csizmás Kond: majd te megmondod mi@Csizmás Kond:
Nyírfa
Ahogy mondja: a felsoroltaknak közük nincs az európaisághoz, amely fogalom alatt kulturális szintet értünk, nem földrajzi meghatározást.
csak úgy....
egyszer régen volt egy tengerimalacom aki sokkal okosabb volt mint ez a kettö állatka, :@KisTehen: @Csizmás Kond: ,pedíg se írni sem olvasni nem tudott!
csak úgy....
@KisTehen: "nyugaton már nem létezik olyan, hogy európai kultúra " te mint tahó paraszt, ezt miböl állapítottad meg? :)
Csizmás Kond
@Méhes: ...mit zümmögsz itt kisbogár ?
csak úgy....
@KisTehen: te olyan mint móricka, akinek mindenröl a dugás jut az eszébe,közben impotens...
csak úgy....
@KisTehen: belöled most is mint mindíg,csak az idióta bunkó poli szól, persze mit várhatok egy marhától..
csak úgy....
@Csizmás Kond: = plüss állatka akinek vatta van a buksijában!
RonaGyuri
miért ennek a retardált dagadt bunkónak van lelkivilága???
Méhes
@RonaGyuri: ennek nincs lelke,igy lelkivilága sincs
Nyírfa
@sokanvagyunk: 16.35

Ez a slusszpoén! :))
vacsi
Ez az ember egy rosszindulatú idióta! Miért kellene nekünk ukrán-pártinak lennünk?! Rendben, segítjük az onnan menekülőket, bár épp a napokban több példa is volt rá, hogy mennyire hálásak érte...
NKF
Weber egy brüsszeli köcsög seggfej aki elárulta a hazáját,Európát,stb! Remélem a nyáron eltűnik
a p...ába!
Eladott Ország
Orbán Viktor nemcsak a magyar nép és a magyar történelem szégyene és hitvány alakja, de párját rikítóan aljas politikai és erkölcsi prostituált is , egy korcs teremtmény. Az EU-t bármikor bármiben elárulta ,csak hogy ezáltal is szerepelhessen , mert belebetegszik a kretén, ha akárcsak egy hétig nem érezheti magát fontosnak. Ez igen jellemző tünete a hozzá hasonló betegségben szenvedő szellemi és morális törpéknek, emberi hulladékoknak. Jelenleg Kínának, Oroszországnak és az amerikai republikánusok keresztény fasiszta szárnyának folyamatosan végez aknamunkát az EU-ban az, EU ellen az előbbiek érdekében és megbízása alapján. Mást sem csinál! Sorra vétózza meg a Kínát elítélő EU-s állásfoglalásokat , hasonlóan akadályozza az EU fellépését a tömeggyilkos Putyin ellen és boldogan tesz a republikánusok fasiszta szárnyának kedvére Biden ellen, pld. a minimum adó megvétózásával. Nincs semmi amiben segítené az EU munkáját, amit hozzátenne ahhoz, viszont mindig mindenben igyekszik megtalálni az ártó lehetőséget. Az Izraelt elítélő EU-s határozatokat is mindig megvétózta. Látható, hogy Orbán egy undorító , áruló stréber, gané akivel sajnos még nem számolt le az EU, de ezt már sokáig nem húzhatja, mert az ilyen árulókat mindenütt a világon likvidálják. Gondolom, most már világos, hogy nagy hiba volt majd 10 évig hagyni garázdálkodni és pénzzel tömni, megvédeni a csuti rémet. Kár, hogy nem korábban történt az ébredés.
Eladott Ország
Előbb-utóbb csak elérik, hogy felfüggesztik Magyarország szavazati jogát. „Mi vagyunk a homok a gépezetben, bot a küllők között, tüske a köröm alatt." Az aljas (és leendő vesztes) oldalra állni ősi kipcsák hagyomány, lásd most ukrajnai háború. A felcsúti rámszesz fárajó'...
uploads.disquscdn.com/images/2afc1d51013199d321e3187c28a20e453ad37690095d597378e48c6b517af963.jpg?w=800&h
Vaclav Havel már 2002 -ben megmondta...
uploads.disquscdn.com/images/5333274babba2201d01ce9a2730a25a0765a3efedf9e1f5e874da59fff2c8be3.jpg?w=800&h=424
Eladott Ország
Szerintem mindenkinek elege van belőle ezt a vétó dolgot meg kell oldani az uniónak. Az nem megy, hogy 27 országból 26 menne egy irányba és van egy idióta aki sportot űz abból, hogy keresztbe tegyen az egész szövetségnek, illetve van egy orosz tartomány, amelyik – érthető módon – Pսtуіn ukázait követi. Az EU játékszabályainak kialakításakor nem vették figyelembe azt, hogy felcsúti gátlástalan primitív, bunkó tahőkkal is számolni kell a jövőben, akiknek fogalmuk sincs arról mi az, késsel és villával enni és az asztal közepére szarnak, az abrosszal törlik a pofájukat etc...Viktor bácsi ha ezt rendesen szedné...
uploads.disquscdn.com/images/d2e601babf0a1c7e6f1a29486a802d6c24bbe3d8cf9331a2933184862c2301a4.jpg?w=800&h=949
Péter2
Végre valaki nevén nevezte a gyereket ! 1 dolgot amit biztos lehet csinálni , és demokratikus , azt a tagországot addig még unió ellenes kormány vezeti , el kell hermetikusan zárni azoktól az uniós jogoktól amivel ártani tud , hogy ne tudjon károkat okozni a többi tagországnak ,vagy az unió ellenében valamilyen külső hatalmat szolgálni , ezt minél előbb meg kell lépnie a tagállamok többségének ! Aztán azt a tagországot melyet unió ellenes szélsőség vezet , ha tudja léptesse ki az unióból , ha nem tudja akkor úgy járt ,aztán ha bukik az unió ellenes szélsőség, és még tagországok visszakapná az uniós jogait az az ország !
Eladott Ország
@NKF: ma, 17:06 ♂ A dagadt kolostorgeci sosem hitte purdé, „sihedernyi” ifjúkommunista - „Az acélt megedzik” (Как закалялась сталь)- szocialista- realista korában, hogy egyszer a nyugatot szivathatja. „Győri Gábor” fedőnevűről tudjuk, hogy lelkes kommunista, aki a nyugatot tekinti ellenségnek, a gaz, karvaly, imperialistákat. Tessenek megszerezni Putyin papótól a dagadt dossziét, mert az irányítja, akinél ezek a bizonyítékok vannak és azt a felvételt, amikor átveszi a táskával teli német márkát.
csak úgy....
@KisTehen: mondja ezt egy fejetlen ,buta marha! :)
namihami
Jaj Vitya, hát nem megint se..berúgtak?
Ideje annak a kevlárnak már fenékvonal alá kell érnie! Ezt nemcsak ""kinőtted"", de máshol is védettséget kell adnia!
mzp
A ti demokráciátokat a traktoros tüntetők fogják leigázni! Komolyan kellene őket venni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.