Az Európai Parlament és az Európai Számvevőszék is elemezte az Európai Bizottság éves jelentését a jogállamiság helyzetéről az EU-tagországokban. Az EP fel is rója az Ursula von der Leyen vezette testületnek, hogy nem fest teljes és őszinte képet a helyzetről.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igen ez nagyon ott van

Moritz Körner válaszolt a fideszes Hidvéghi Balázs dörgedelmeire

Az Európai Bizottság (EB) 2020 óta éves jelentésekben értékeli a jogállamiság helyzetét minden tagállamban, a mostanról vita volr at EP-ben
A jelentésről tartott szerda esti plenáris vitában a fideszes Hidvéghi Balázs „rossz megközelítésnek nevezte, hogy politikai és erkölcsi vitákat jogi vitának álcáznak és támadják azokat, akik a hagyományos értékeket képviselik”.
Amire a német liberális Moritz Körner válaszolt: „Mi Brüsszelben ássuk alá a hagyományos értékeket?! Látjuk, mit jelentenek Magyarországon a hagyományos értékek: egy gyermekbántalmazási ügy eltussolását!” =))
balos
@RonaGyuri: Hát már az is megér pár kötelet az elkövetőknek,de az ország "elsavasítása" és kirablása 1 hitleri háborodottal az azért már golyó-éretté teszi a vezetést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.