AHOGY AZT MEGÍRTUK MI IS és AZ OROSZ PROPAGANDACSATORNÁK SUGÁROZTÁK Politikai bomba robbant Németországban: az oroszok négy magas rangú német tiszt telefonbeszélgetéséről tettek közzé felvételt. Péntek délután az orosz propagandacsatornák sugározták a beszélgetés felvételét, amely állítólag február 19-én készült. Sok jel utal arra, hogy a felvétel valódi – még akkor is, ha a Bundeswehr hivatalosan még nem erősítette meg a hitelességét – fogalmaz a Bild.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Taurus KEPD–350 rendszer mélyebb behatolást tesz lehetővé Oroszország területére, és képes áttörni a megerősített bunkereket, hogy elérje a kitűzött célokat. Ez egy nagy hatótávolságú cirkálórakéta, amelyet úgy terveztek, hogy pontos csapást mérjen anélkül, hogy az indító repülőgépnek ellenséges légvédelmi területeken kellene áthatolnia- hatótávolsága 500 km.

Érdekesebb ebben az esetben, hogy hogyan hallgatta le,hallgathatta le az FSZB!! a bundeswehr tisztjeinek telefonját ?
Kik segitették ebben? - és teljesen irreleváns, hogy a telefon beszélgetés valódi-e, vagy mainpulált-e?
Kik kerültek olyan helyzetbe , hogy a lehallgatást megtehették? Remélhetőleg a németek vizsgálata erre is kiterjed- és nem lesz benne "magyar szál".
Pusztai
@Aki Én: azé erős a verseny itt pár fideszfaszparaszt között.
Őrnagy
@Aki Én Gyagyás: Én megértem gyagyás, hogy buzi vagy, de a buzikhoz direkt nem szoktam szólni, ezért ne erőlködj nálam, mert buziknak nincs haver felvétel, hogy rámakaszkodj!
Géza
@Maccska: Ha lerobbantják a hidat, akkor Kijevet gombócba gyúrják az oroszok.
Őrnagy
@Maccska: A CIA mindenkit lehallgat, és ha az érdekei úgy kívánják meg, ki is szivárogtatja amit lehallgatott. Az USA igyekszik visszanyesegetni az alattvalónak minősített csicskásainak az egyéni akcióit, ami rájuk is csak bajt hozhat.
Géza
@Maccska: Biztos, hogyha a Nyugat emeli a tétet, mert itt nem Ukrajna diktál, akkor az a pár millió tonna génkezelt gabona fekete füsttel égne. És ez csak egy tipp. Esetleg a nyugati "tanácsadók" hirtelen likvidálása kerülnének. Vannak alternatívái az oroszoknak és jelenleg még ők harcolnak európai módon, emberségesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.