Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index keddi hírösszefoglalója Szergej Nariskin orosz kémfőnök közölte, hogy Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus természetes halállal halt meg, és az összeesküvés-elméleteknek nincs alapja. Sajnos az embereknek van egy sajátosságuk: előbb-utóbb véget ér az életük, meghalnak. Navalnij természetes halált halt – mondta az SZVR vezetője a Rosszija 1 televíziónak az mk.ru keddi beszámolója szerint. Az MTI szerint Nariskin undorítónak, de előre várhatónak nevezte, hogy a Nyugat „ilyen sátáni táncot rendez Navalnij koporsója körül”. Ez erkölcstelen, alantas és szégyentelen. És ezek az emberek oktattak bennünket – jelentette ki.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ha jó a fordítás nagyin úgy tűnik, hogy erősen hajaz arra amit a fityesznyikek mondtak a parlamenti ülve-maradásuk okának! =))
izéke
Valójában a gonosz nyugati hatalmak ölették meg Navalnijt a börtönben,hogy a jóságos putyint befeketítsék,pedig annyira védték szegényt... de ezek a sátánista tuggyukkik...ha ennyire biztosak voltak a dolgukban,miért nem egy független orvoscsoport vizsgálhatta meg a holttestet és miért akarták annyira gyorsan eltemetni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.