Piszokul hálátlan Dmitrij Medvegyev, az orosz politika megmondóembere, szolgálatos „rossz zsaruja”. Ha már hírbe hozott minket, ha már ilyen nagylelkűen osztogatja a másét, igazán adhatott volna többet is Magyarországnak, elvégre hosszú évek óta mi vagyunk Oroszország leghűségesebb európai barátai. Jó, nem épp minden magyar, de Vezérünk, aki, mint tudjuk, maga Magyarország, tűzön-vízen át kitart mentora és barátja, Putyin elnök mellett. Magyarország kormánya kifogástalanul elvégezte a Kremlnek tetsző munkát, annak dacára, hogy ezúttal nem mi osztottuk a kokikat és sallérokat az Európai Parlament izgága kötekedőinek és az Európai Bizottság sorosista tagjainak, hanem ők nekünk, nem is akármilyeneket; s a baráti tarkón legyintéseket is mi kapjuk.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Térképen a tájék

egy nepszava.hu „Medvegyev térképe” publicisztika margójára

A cikk kezdése remek: „Vezérünk, aki, mint tudjuk, maga Magyarország, tűzön-vízen át kitart mentora és barátja, Putyin elnök mellett. Magyarország kormánya kifogástalanul elvégezte a Kremlnek tetsző munkát, annak dacára, hogy ezúttal nem mi osztottuk a kokikat és sallérokat az Európai Parlament izgága kötekedőinek és az Európai Bizottság sorosista tagjainak, hanem ők nekünk, nem is akármilyeneket; s a baráti tarkón legyintéseket is mi kapjuk.”.
Az igazat megvallva a Vezérünk használatán elgondolkodtam. Leginkább azonm, hogy sokkal inkább vezénylő, mint vezérlő. Lévén az utóbbihoz nagyon nem árt némi komcsi trükk: szakmai hozzáértés! Persze az is ismert tény (bár manapság ez is kezd elhomályosodni), hogy „2012 októberében: Bekapcsolva felejtették Orbán Viktor mikrofonját a Kossuth téren. A miniszterelnök a Parlament előtt tartott katonai díszszemlén nagyon elégedett volt a felvonultatott állománnyal, különösen azért, mert nincs köztük kövér.”!!
Ami pedig a konkrét dolgot illeti
pestisracok.hu/wp-content/uploads/2024/03/medvegyev.jpg
meg kell jegyezzem., hogy
cdn.rtl.hu/45/82/a-szlovak-kulugyminiszter-szerint-van-okuk-a-paranoiara-ha-raneznek-az-orban-viktor-irodajaba-kitett-nagy-magyarorszag-terkepre_image_e08773027b8101efe84959fd293d_16-9?size=w960
illetve
media.szekelyhon.ro/pictures/kronika_2022/13_november/b_.vsal

nagyon sokat elárul! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.