Gyönyörködjön velünk a világ legmagasabb, legnagyobb vízhozamú vízeséseiben, melyek közül van, ami mögé be is sétálhatunk, amit hajóval közelíthetünk meg, vagy ahova panorámalifttel is felmehetünk! Európa legnagyobb vízesése a Rajna-vízesés, a svájci Schaffhausenben 23 méter magasból, 15 méter hosszan zúdul le a mélybe, hatalmas robajjal 700 köbméter víz áramlik minden egyes másodpercben. A vízesés közvetlen közelében hatalmas kilátókat, teraszokat alakítottak ki, több oldalon, amit csodaszép panorámalifttel lehet megközelíteni, ha nem szívesen lépcsőzünk.

Forrás: termalfurdo.hu
Feltöltő: termal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"És a lillafüredi Palotaszálló építésekor meg kellett erősíteni azt a meredek emelkedőt, melynek a tetején található a szálló, így kialakításra került egy támfalakkal tagolt teraszos sétányrendszer. Itt található Magyarország legnagyobb esésű zuhataga, a Lillafüredi vízesés. A 20 méter magasból lezúduló víztömeg nemcsak a hóolvadás idején vagy nyáron gyönyörű, minden évszakban lenyűgöző látványt nyújt. Télen például, egyenesen úgy érezhetjük itt magunkat, mintha egy varázslatos mesevilágban lennénk, a fotózás szerelmeseinek pedig a megfagyott zuhatag jégcsapjai az egyik kedvenc témájuk. A Palotaszálló mellől induló sétányról, a korlát mellett egy ösvényen biztonságosan le lehet jutni a vízesés alá, az Anna-mésztufabarlang felől pedig közvetlenül a vízesés lábához jutunk. A függőkertben található teraszról csodás kilátás tárul elénk Magyarország legmagasabb, 20 méter magasból lezúduló vízesésére."
farm3.staticflickr.com/2904/14321072522_75f80dfbca_b.jpg
csak úgy....
a magyar forint értékénél szebben és látványosabban nem esik semmi, ugye @Eladott Ország: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.