Oroszország technikailag készen áll a nukleáris háborúra, ha az Egyesült Államok csapatokat küldene Ukrajnába, az a háború jelentős eszkalációjának minősülne – figyelmeztette a nyugati világot Vlagyimir Putyin orosz elnök. 

Oroszország elnöke néhány nappal a március 15-17-i választások előtt adott interjút az egyik állami televíziónak. 

Putyin: Oroszország készen áll a nukleáris háborúra

Fotó: Rutgers University

Kijelentette, Oroszország technikailag készen áll a nukleáris háborúra, amennyiben az Egyesült Államok csapatokat küldene Ukrajnába, az a háború jelentős eszkalációjának minősülne,

Azt is hangsúlyozta ugyanakkor, hogy egyelőre nem halad rohamtempóban a világ a nukleáris háború felé, továbbá, hogy nem látja szükségesnek a nukleáris fegyverek bevetését Ukrajnában.

Elmondta azt is, Moszkva kész tárgyalni Ukrajnáról, illetve, hogy a Nyugat terve Oroszország legyőzésére kudarcot vallott.

Vlagyimir Putyin már többször figyelmeztetett arra, hogy a Nyugat nukleáris háborút kockáztat, ha csapatokat küld Ukrajnába harcolni.

A Biden-adninisztráció nem tervezi amerikai csapatok Ukrajnába küldését, továbbra is szükségesnek tartja ugyanakkor Ukrajna fegyverekkel való támogatását, sürgetve az erre vonatkozó washingtoni törvénytervezet mielőbbi kongresszusi elfogadását - írja a Reuters.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Géza
Akkor nem kéne tovább provokálni az oroszokat.
human
" a Nyugat terve Oroszország legyőzésére kudarcot vallott"
Orosz médiában ez a propaganda folyamatosan jelen van. Egyébként Orbán is gyakran beszél arról, hogy valakik tönkre akarják tenni ezt a kis 9,5 milliós országot, de ő megvéd minket. Putyin is azzal tartja sakkban a szavazói egy részét, hogy ha ő nincs, akkor Oroszországot valakik meg fogják szüntetni.
Jelenleg viszont Putyin az aki egy szuverén országot, egy nemzetet meg akar szüntetni.
csak úgy....
sztalin óta ez megy...,a kurva ruszkik folyamatosan fenyegetöznek!
patton tábornoknak igaza volt 45 ben,mikor azt monda,- ha már itt vagyunk európában, akkor intézzük el a komcsikat is...
surdilloFUJT
...MEG A PUTYINI ÁLOMNAK IS,MIVEL NEMCSAK NEKI VANNAK NUKLEÁRIS FEGYVEREI!!!
surdilloFUJT
@Géza: NAPIHÜLYE FIDESSNYALONC!!! HOL A BÚSBAN ÉLTÉL AZ UTÓBBI 6-7 ÉVBEN???NARANCSOS SZEMFEDŐD VOLT ÉS NARANCSOT NYOMTAK A FÜLEIDBE,IDIÓTA???KI ANNEKTÁLTA A KRIM FÉLSZIGETET???KI SZÁLLTA MEG A DONBASSZT???KI PRÓBÁLJA 2 AZAZ KETTŐ ÉVE ELPUSZTÍTÍNI A FÜGGETLEN SZOMSZÉDJÁT???IGENHÜLYE,SÜRGŐSEN KEZELTESD MAGAD,LEGALÁBB A MERKELY BÉLA TERÍTSE RÁD A HALOTTI LEPLET,TE BAROM!!!
Pusztai
szu ÖSZEOMLÁSAKOR tele volt a világsajtó eladó nukleáris anyaggal, állítólag a szétlopott volt szu fegyvereiből.
Harmadát a rozsda ette meg második harmadát ellopták, maradékról nem tudják egyáltaln működöképes-é.
Oroszo gdp-je Spanyo, vagy Holland , vagy Olaszo méretű, - szóval eu közepes,- csak hatalmas természeti anyagainak és területének köszönheti exportját, gazdaságát, szóval Putyin valszin csak hangosan álmodozik, magában beszél.
Géza
@surdilloFUJT: Na látod! Ezért undorodnak a magyarok tőletek, mert primitív, tahó, provokatőrök vagytok. Jön a választás. Nektek megint a kuka jut.
Dr. Proktor
Oroszország mindenhol toborozhat a "speciális hadműveletbe", Ukrajna nem...
Kétszínű ez a Hitlertanonc, két mércével

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.