Nagy többséggel elutasította a momentumos Donáth Anna mentelmi jogának felfüggesztésére irányuló kérelmet az Európai Parlament (EP) csütörtöki plenáris ülése.  A döntés érdekessége, hogy egy szélsőjobboldali francia EP-képviselő javaslatára született. A Marine Le Pen pártjához tartozó Gilles Lebreton jelentése szerint a magyarországi bírósági eljárást azzal a szándékkal indították, hogy aláássák Donáth politikai és európai parlamenti képviselőként folytatott tevékenységét.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na kérem ez egy igazi állatorvosi ló(kuoac)

A Párt központi napilapja reagált arra, hogy az EP nagy többséggel elutasította a momentumos Donáth Anna mentelmi jogának felfüggesztésére irányuló kérelmet

Már a cím és lead sem piskóta: „Brüsszel megvédi a katonáit: nem függesztették fel Donáth Anna mentelmi jogát
Kéz kezet mos.” Megjegyezték: „A képviselők nagy többsége elutasította az EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére irányuló kérelmet. Ez azért NEM MEGLEPŐ, mert értesüléseink szerint a kérelem ’ne függesszék fel’ ajánlással került az Európai Parlament jogi bizottságától (JURI) a plenáris elé.”
Nos mielőtt a „nem meglepőre” megjegyzést tennék meg kell említsem, hogy valahogy kifelejtődött az az apróság, hogy a jelentést a szélsőjobboldali Identitás és Demokrácia frakció tagja, Gilles Lebreton, francia EP-képviselő, aki Marine Le Pen pártjához „Rassemblement national” tartozik, készítette!!! =))
Igen tényleg nem meglepő, s nem csak azért, mert a képviselő teljes mértékben körbejárta az ügy részleteit, de igazából azért, mert – s ez a NER-hívek számára nem igazán felfogható – az európai polgári kultúra nagyon más! =))
szaboria1
Az EP-nek az is szemet szúrt, hogy 2 évvel az eset után kérték a mentelmijog felfüggesztését. Rá éreztek arra is, hogy akkor kérték amikor kiderült újból indul az EU választáson.
Pusztai
Tegnap este 1 órán keresztűl nyomták a guruló dolláros balmédia 500 milliós hűha balhét,
2 éve volt, és sehol,semmi törvényteleneség, de a fideszférgek ráakaszkodnak.
Ha te két hónappal ezelőttit említesz, jönnek a fideszhúgyagyuak: vége.

De ők előszednek 5-10 éves kamu gyanusításokat amiről már bírósági ítélet is van hogy hazudott a fidesz, de nyomják újra.
Géza
Az EU vezető azzal a szándékkal engedik be a migránsokat, hogy lecseréljék vele a fehér öslakosokat.
Mi is tudunk ilyeneket mondani, nem csak az EU ostobái.
Pusztai
Lakosság csere mintha pont MO-n lenne, 210 óta elment több mint 300 ezer szakképzett munkavállaló stb, behoznak filippínókat és vietnaimiakat, kínaikat stb.
Dr. Proktor
Csak nem átláttak a szitán ezek a prüsszeli bürokraták?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.