Az ukrán fegyveres erők által ellenőrzött Szlavjanszkban az oroszok csapást mértek francia zsoldosok tartózkodási helyére – közölte a RIA Novosztyi orosz állami hírügynökség.

Kitört a 3. világháború? – Francia csapatokkal csapott össze az orosz hadsereg Ukrajnában

Illusztráció: 123rf.com

A bajtársaink jelentései szerint a támadás oda irányult, ahol az ukrán tüzérek tartózkodtak és velük valószínűleg azok a franciák, akik a CAESAR önjáró lövegeket szállították Ukrajnának

– mondta a hírügynökség forrása a Magyar Nemzet beszámolója szerint.

A jelentések szerint a város egyharmadát a katonai erők lezárták, és széles körű ellenőrzéseket végeznek az utcákon, beleértve az emberek iratainak és okostelefonjainak átvizsgálását. Nem hivatalos források szerint mentőautók érkeztek a közeli Pavlohradból.

Január közepén az orosz csapatok megsemmisítették a külföldi, főként francia zsoldosok ideiglenes állomáshelyét Harkivban. A védelmi minisztérium szerint a hadsereg akkor több mint hatvan katonát ölt meg.

Annak ellenére, hogy bizonyítékok voltak a francia állampolgárok jelenlétére az ukrán frontvonalakon, a külügyminisztérium a történteket az "oroszok durva manipulációjának" nevezte.

Forrás: tenyek.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
@Pegero: putyinnak köszönd te ruszkibérenc fidesztálib.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
Honnan származik a cikk? A tények.hu oldalról!
Ha drogos fideszes lennék, akkor most azt mondanám: ennyi!
jesz
Azok a franciák "csak" idegenlégiósok...tehát még várni kell a világháborúra...
Dr. Proktor
Csecsennek és kubainak lehet az egyik oldalon, a másik oldalon csak ukránnak?
viccesvigságok
azt kéne látni hogy viszonyul az ellenzékhez .Hányan haltak abba hogy felvitték x +1-ik emeletre és a kinyitott ablak volt az egyetlen menekülési út ? humánus ? vagy tolerálható ? nézőpont felfogás dolga ? ki toboroz kubai afrikai zsoldosokat ? Hm. szerintem otthon tőbben utálják már
Ezodabasz
@vacsi: ma, 07:15 :)))) Necsi! Putyin ott harcol Ukrajnában? Amúgy igazad van! Putyin-Kim Dzsongun-0rbán-Netanjahu-Tramp-Erdogan és a többi diktátor egy ketrecben püföljék egymást! Így kellene háborúzni és a katonák leszerelhetnek, hazamennek, mindenki boldog...és a kóró bezzeg ringatta a kismadarat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.