A Politico szerint a magyar kormány elégedett a többiekkel, akikről szó van az uniós csúcstalálkozón a vezető posztokra. „Nagyon nehéz lenne” a kormánynak, hogy támogassa Ursula von der Leyen jelölését az Európai Bizottság elnökének, nyilatkozta a Politicónak Bóka János. A magyar EU-ügyi miniszter az uniós állam- és kormányfők brüsszeli csúcstalálkozóján beszélt erről, ahol a vezető uniós tisztségek elosztásáról tárgyalnak.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ahogy a rühes kutya vonyítása, a Bóka csattogtatása sem hallatszik az égig

politico.eu: „Hungary is fine with top jobs package — except von der Leyen”

Bóka János, a magyar EU-ügyi miniszter az uniós állam- és kormányfők brüsszeli csúcstalálkozóján nyilatkozta a Politicónak: „It would be very difficult for Hungary to support von der Leyen for a second term”.
Amiben nincs semmi meglepő, bár az igazat megvallva sok értelme sincs tekintettel arra, hogy a derék NER-nyik azt is mondta, hogy: „Hungary’s ruling Fidesz party has not yet made a decision on whether it will ask to join the far-right Identity and Democracy or the conservative European Conservatives and Reformists groups in the EU Parliament”! =))
Ami meglehetősen távol van a valós helyzettől, persze még jobb, mint a derék telex.hu fordításában „a melyik frakcióba felvételizzen”!!
Lévén igazából egyiknek sem nagyon van szüksége az Orbán „renoméjára”, s ráadásul ő sem könnyíti meg a dolgokat lévén lépten nyomon arról delirál, hogy majd ő hogyan fogja irányítani az európai (szélső) jobbosokat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.