Lyon jellegzetességei a részben fedett átjárók (traboules) és a szűk girbe-gurba utcák, ahol megtalálhatjuk még a tradicionális lyon-i ételeket felszolgáló kis éttermeket az ún. bouchon-okat.

Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

noga
Az biztos, hogy az ilyen éttermek nem a vegetáriánusoknak valók, finom husikat sütnek:)
Szonja
Szeptemberben Franciaországban járok majd én is, sajnos nem Lyonban. Ugyanis nem vagyok vegetariánus és bizony szívesen megkostolnám azokat a husikat! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.