Úgy tűnik: a francia kislány az egyetlen túlélője a jemeni Airbus katasztrófájának. Édesapja azt mondta: már beszélt a lányával, aki elmondta neki, mire emlékszik a balesetből.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Calvin
Isten kegyeltje a kislány, hogy csak egyedül ő élte túl a zuhanást! Az édesanyja is meghalt. Hasonlít a történet a magyarországi Hejcén lezuhant helikopter balesethez, ahol szintén csak egy katona élte túl a tragédiát. Mellékesen a pénztárcájában egy négylevelű lóhere volt.
Garnela
Szegény gyerek...((valami iszonyat lehetett amin átment(
amnu
Ez igy van ezt megélni nagyon nehéz lehet alrol nem is beszélve milyen sokkot kapott :))
ugyeugye
@amnu: láttam a tv-ben mekkora hullámok voltak az Indiai óceánon. ezt túlélni megégve, törött kulccsonttal úgy, hogy még úszni sem tud - tényleg csoda!
le a kalappal a lány előtt!
Diamont Frost
@amnu
Ugy gondolom,talán egész életére ki fog hatni ez a baleset! Szerintem repülni nemigen fog, viszont elgondolkodhat azon, milyen fontos teendője lesz a földön .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.