Az orosz átlagember toplistájának élén ma is Vlagyimir Putyin volt elnök és jelenlegi miniszterelnök áll – derül ki a lap által idézett Levada Elemző Központ felméréséből. Ráadásul azóta, hogy feltűnt a nagypolitikában – vagyis, amióta Borisz Jelcin elnök jóvoltából 1999-ben először nevezték ki miniszterelnöknek – népszerűsége töretlen. Azaz, leszámítva két esetet, a Kurszk tengeralattjáró tragédiáját, illetve a jövedelmek 2005-ös úgynevezett „monetizációját”, ami felfokozta az inflációt.tovább

Forrás: globusz.net
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

MaxGraf
Mert Putyin a népéért,az oroszokért tesz meg mindent.Szereti a népét és nem ellenük,szembe velük kormányoz. Mert nemzeti érzelmü és karakán kiállású igazi államfö. Az orosz nép édeke mindenelött,nem a külföldi karvalytöke az elsö számú kedvezményezett.
Ezért szeretik az oroszok.
Ilyen egyszerü ez kérem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.