Bár egyelőre még nincsen kézzelfogható bizonyíték arra, hogy a mobiltelefon-használat hozzájárulna a rákos betegségek kialakulásához, skandináv és izraeli kutatók szerint legalábbis „okunk lehet az aggodalomra”. A tudósok egy amerikai szenátusi bizottságnak számoltak be vizsgálataikról.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gondolkodo
@menasagh: Amikor a neveletlen kölkek a kőbaltájukat kezdték az ég felé dobálni, a bölcs öregek megmondták, hogy éghajlatváltozást fog okozni! No lám, helyben vagyunk.

Ezt az adót csak úgy tudom elképzelni, hogy drágítják a percdíjat, az emelés forintjait pedig a szolgáltató befizeti az államnak.
Egészségadót kell kivetni arra is, aki nap mint nap gidres-gödrös járdán veszélyezteti bokája, lába épségét, reszkírozva a törés lehetőségét! Az nem lehet kifogás, hogy az önkormányzatnak nincs pénze a javíttatásra, az illtőnek pedig az utca végén a háza!
menasagh
@gondolkodo: Nem tudom mennyire hiteles az infóm, de úgy tudom, hogy a híres színész Lari Hagman a Dallas főszereplője annak idején beperelt egy mobil adótornyot, mert mint kiderült a sugárzása rákkeltő....nyert, lebontották a tornyot és más helyre költöztették, emberlakta településen kívül.
Ha az adó kisugároz akkor a telefon is valamelyest veszélyes lehet.
Diamont Frost
@Vera1944: (13.13)
DD Naggyon jóóóó.!! :))))
anka
.....- csak prosztó peti neolvassa mert egyből bevezeti! - és jövőre már adózunk is utána. Kell a kölcségvetési hiány fedezésére.
gondolkodo
@menasagh: Az jóval nagyobb energiát sugároz.
menasagh
@gondolkodo: Azért a telefonba is van valami rosszindulatú kisugárzás, mert ha megfigyeled egyre hülyébbek a használói......:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.