Sajnálom, de nem tudok egyetérteni a Székely Nemzeti Tanács elnökével. Izsák Balázs ugyanis (látszólag) két dologról is megfeledkezik.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

farczadi
Mindenkinek elege van abból a botrányos politizálásból, amelyre Izsák Balázs hivatkozik. A Székely Nemzeti Tanács elnöke is tudhatná (tudja is, nem kételkedem benne), honnan fú a szél.
Kakastoll
Az egészben az a lényeg, hogy mindenki ki akar tűnni valamivel.
Az a nullszavazás gyerekes felfogás, mert ők azt állítják, hogy aki mellé pecsétel az azt fejezi ki, hogy nem akarja az illetőt elnöknek hanem autonómiát akar. Na de akkor a román megyékbe, és máshol is azok akik elég buták ahhoz, hogy ne tudjanak bánni a pecsételővel, viszont fogalmuk sincs az autonómia törekvésekhez azé mit fejez ki, és ki fogja külön számolni a székely rossz pecsételését a románétól ?
farczadi
arra alapoznak, hogy nagyon sok nullszavazat lesz a székelyföldi megyékben. és akkor majd azt mondhatják, hogy kérem szépen, ezek az emberek akarnak autonómiát. azonban kétélű a fegyver és... mi van, ha visszafele sül el az egész? ha nem lesz elég nullszavazat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.