A Szomália déli területeit irányító iszlamisták halálra köveztek egy 33 éves férfit házasságtörés miatt - jelentette pénteken a BBC brit közszolgálati adó, internetes oldalán. A férfi terhes barátnőjének kivégzését a szülés után hajtják végre.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Ez egy Hirszerzo cikk, emberek. Az a mondanivaloja, nalunk bezzeg mindent meg lehet uszni, jajj de jo itt. Itt nyugodtan lehet gyilkolni, lopni, max 5 ev sitt. Csak akiknek szantak, nem biztos, hogy tudnak olvasni.
bigyibogyo
@Tcat: aham, erre gondoltam. nehez elkepzelni,h tenyleg megtortenik...
Tcat
@bigyibogyo: Persze másodkézi infó, de talán a Reuters nem tudósít hüleségeket. Abból kiindulva, hogy az iszlám szélsőségesek máshol milyen előszeretettel használják fel gátlástalanul céljaikhoz a gyerekeket, fiatalokat sajnos nem olyan nehéz elképzelni :|

Továbbra is fenntartom a véleményem, miszerint az emberiség eddigi írott történelmében a keresztény és az iszlám vallás nevében követték el a legtöbb szörnyűséget.
Kakastoll
Azt sem szabad elfelejteni, hogy ezeket a törvényeket már több évszázada használják, tehát az elkövetői is ismerték és mégis kockáztattak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.