Magyarországon az elmúlt tíz évben folyamatosan rosszabbodott a helyzet. A szélsőjobboldal és az antiszemiták uralkodnak - jelentette Kertész Imre a Die Weltnek.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Pont ma reggel hallottam a Kossuthon egy beszelgetest errol a cikkrol. Kertesszel akartak beszelni, de nem tudtak, helyette egy irodalommal foglalkozo fickoval beszeltek, nem emlekszem a titulusara. De mondott egy jo hasonlatot, hogy Kertesz egy olyan madar, amelyik a sajat feszkebe piszkit. Vagy valami ilyesmit, a lenyege ez volt:)
rasszista64
@bjgyibogyo: a rasszista nem az ember árulója csak a parazitafajok felszámoloja!
Wik
nem kell erőltetni K I nem magyar ,sosem volt és sohasem lesz az. Itt született ugyan,de talán ha ilyennek látja ezt a kis országot ,még turistaként sem kellene ide jönnie.
Nem bírom sőt rühellem az ilyen pojácákat.
Wik
Majd vénségére ez is haza (ide) jönne, ingyen lakásért,meg jó kis állami kitüntetésért ami nagyobb összeggel is jár. Az elmúlt évtizedekben ez a módi.
Dr. Stein
Minden ilyen megszólalás (mint Kertészé) +0,5% a Jobbiknak. Hajrá, Imre bácsi, köszönjük a támogatást!
laszloe
Nobel forog a sírjában - de már nem először. Nem adok tíz-húsz évet, a kutya sem fogja tudni ki a pokol volt ez a Kertész Imre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.